• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy :)

reklama
DSC_0124.jpgDSC_0125.jpgDSC_0127.jpgDSC_0128.jpgDSC_0130.jpgDSC_0131.jpgDSC_0133.jpg

Te bodziaki maja wzorki jakby dla dziewczynki ale mama kiedys kupila je w UK a na poczatek dla malenstwa wydaje mi sie, ze moga byc bo dzidzia i tak wyrosnie z nich szybko prawda?

Malo mam ubranek i jeszcze tyle do kupienia ehhh :(

Jakas bluza czy sweterek, bluzeczki z dlugim rekawem, bodziaki z dlugim by sie jeszcze przydaly :( i jeszcze te najmniejsze na 56 bo wszystko na 62 narazie mam...

Załączniki

• DSC_0124.jpg
    DSC_0124.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0125.jpg
    DSC_0125.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0127.jpg
    DSC_0127.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC_0128.jpg
    DSC_0128.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0130.jpg
    DSC_0130.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0131.jpg
    DSC_0131.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0133.jpg
    DSC_0133.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 50
Sony mamy ten sam komplecik pajacyków :-). W TKMaxx widziałam dziś te ciuszki, ale nie było rozm kom z bezrękawnikiem.

Ja w tym miesiącu zamierzam kupować reczniki, pieluchy i kosmetyki. Co miesiąc coś i nie będzie boleć :-).

Ufff po 2-óch godzinach spędzonych na allegro mogę stwierdzić, że najkorzystniej będzie kupować u Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (gapa_kids) Z całej mojej listy wyprawkowej zabrakło u niego tylko wanienki z termometrem :) Całą resztę zakupię u niego. Porównałam ceny wybranych produktów z innymi sprzedawcami i ma najlepsze, no i za przesyłkę płaci się raz ;)
U innego sprzedawcy dokupię w/w wanienkę i prześcieradło frotte, bo jest za 13,30zł a i chyba butelki Tommyy Tippee z czujnikiem, bo cenową lepiej wyglądają niż u gapa_kids,a i tak będę musiała zapłacić za przesyłkę.
A może Wy macie upatrzonych sprzedawców z allegro z rzeczami wyprawkowymi? Jakby cos to proszę o info ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry