paulinek jesli chodzi o bodziaki to ja mam wszystkie z dlugim rekawkiem. Mam narazie tylko po jedej sukienusila malych z krotkim i zaloze body pod albo sweterek na

twoje zaupy sa super!! Zwlaszcza ten sweterek w kwiatki!! Piekny
die ja mam liste gotowa moge zeskanowac i wyslac i zobaczysz co masz a co nie bo to taka i dla dzieciatka i mamy

w jakiejs gazetce ja mam
Co do mycia mlekiem mamy raczej nie slyszalam. Wczoraj czytalam o czyszczeniu uszu i pisalo ze gazikiem malzowinke albo tym grubym patyczkiem i trzeba myc dokladnie bo czaswm mleko mamy zbiera sie za uszkiem i tam sie gromadzi.. raczej swoim mlekiem nie mylabym dzieciaczkowi nic bo mleko slodkie, i przyciagac bakterie bedzie.
Co do pepka to czytalam juz 3artykuly ze odchodzi sie od stosowania spirytusu ew moxna odkazic octaniseptem, a tak bardziej zaleca sie o dbanie na sucho bo szybciej odpada kikut a przy spirytusie nie dosc ze skora malucha sie wysusza to jeszcze moga pojawic sie infekcje.
Rajani fajne zakupy
Co do soli emskiej nie slyszalam. Do noska mam sol morska a do przemywania oczu sol fizjologiczna i rumianek w razie jakby cos sie dzialo z oczkiem.
Kupilam ostatnio stanik do karmienia w hm i powiem wam ze bardzo wygodny! Mam zamiar kupic jeszcze jeden ale w innym kolorze