Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam,
Sprzedaje atrakcyjne ubranka po mojej córeczce. Wszystkie ubranka otrzymałam od Wujka z USA, były chodzone tylko przez moją córkę, a niektóre są nowe. Są to ubranka firmowe Carters, First Impresions, Next itp.
Aktualnie wystawiłam ubranka w rozmiarze 0-3M, ale pomału będę wystawiać ubrana w większym rozmiarze. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem to zapraszam: Ubranka 0 - 3 miesiące - Dzieci - Fotosik.pl
Każde ubranko posiada numer i cenę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to proszę o kontakt na priva. Polecam.
Iwona fajna ta karuzela Tiny. Super rozwiązanie, ze można i do łóżeczka, i do wózka czy fotelika :-) No i niedroga. Ciekawe jak działa, tzn. czy cicho. Mi też podoba się ta karuzelka z Fisher z misiami, ale wydaje mi się, ze był temat, ze ona głośna.
dziewczyny w koncu przyszedł moj wymarzony wozek z kropki
jest REWELACYJNY!!!!
maz mial troche zabawy ale powiem Wam, ze nie zamienilabym go na zaden inny...
Ewelinka super wozeczek. Wzorem idealny dla dziewczynki. Bardzo mi sie podoba. Podobny do mojego w sensie raczka widze jak u mnie hamulce tylko chyba kola mam wieksze torbe do wozka tez mam podobna.