reklama

Zakupy:-)

reklama
Truskawka tez mamy bardzo dobry materac, Dex go używał 6m i nie wymienię, uważam że nie ma sensu.

Aga my mamy łóżko King z chowakiem. Podnosisz i tam mam ciuchy zamienne. Ładuje w torby i odkurzaczem odciagam powietrze, duuuzo więcej się mieści. Tak samo przechowuje dla małej poscielki po Dexterku, wszelkie dokumenty tam mam i rzeczy, które muszabyc pod ręką ale rzadziej.

Teraz myślę, żeby wynająć jakiś ten mini mini magazynek na bierznie, jak radzilas i jakieś drobnostki.
My stałe przed przeprowadzka do tego..

Truskawka, klina, tez miałam Przy obu i teraz już jest na liście.

Morela mnie abrdzo cieszy, że mogę kupić to czy tamto ale tak szczerze, wolałabym juz niedługo mieć większość, przynajmniej tych najdrozszyvh rzeczy a potem cieszyć się i jak Pola pisała, chuchac i dmuchać by mała nie zechciala wyjść wcześniej.
No właśnie ja tak samo chce mieć już do maja wszystko żeby potem już tylko czekać na znak sygnał;)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Morela ja tez jestem z tych co zawsze wola wcześniej mieć wszystko, tez zawsze jestem za wcześnie wszędzie :D w 1 szej ciazy mnie cieszyło takie kupowanie, teraz juz tak nie mam, w ogóle dużo mniej lubię zakupy niż kiedyś, mam tez duży opór zeby cokolwiek kupować, co chwile czytam czy słyszę ze dziecko nie doczekało porodu i mnie takie historie naprawdę niesamowicie dobijają :/

Ślicznosci tu pokazujecie :-)
Ja też dziś poszalalam- pajace, ogrodniczki i te malutkie buciki :-D

Lilith macie talent naprawdę śliczny rożek.

Oglądałam dziś tez wozki- x lander x pulse nadal pozostał faworytem. Ciekawy był też Evo graco ( nawet w świecie dziecka w krakowie fajna promocja jest na niego) ale do niego nie pasuje fotelik maxi cosi i trzeba by było kupić nowy :-/

Poduszka poduszce nie równa właśnie.
Nie wyobrażam sobie nie mieć klina. Za to przy płaskiej główce, tez trzeba dawać te lecznicze.
Zaraz zobaczę.
Tez lubialam go dawniej oglądać :)

Karuzela pochwal się :p

Truskawka ja juz bym chciała mieć cześć rzeczy z głowy. Tez panikuje potwornie, boje się wszystkiego i chyba im ciąża starsza tym gorzdj..

Morela ja tez jestem z tych co zawsze wola wcześniej mieć wszystko, tez zawsze jestem za wcześnie wszędzie :D w 1 szej ciazy mnie cieszyło takie kupowanie, teraz juz tak nie mam, w ogóle dużo mniej lubię zakupy niż kiedyś, mam tez duży opór zeby cokolwiek kupować, co chwile czytam czy słyszę ze dziecko nie doczekało porodu i mnie takie historie naprawdę niesamowicie dobijają :/
Też mnie to bardzo rusza i boli ale pomimo każdego strachu przed wizytą staram się myśleć, że mam zdrowe dziecko i drugie też takie będzie!:) grunt to pozytywne myślenie

f2w3rjjgy5cue5bk.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry