reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy:-)

reklama
Te burpy są inne niż tamte co mam, czysto muslinowe i dwa w jednym.

Pola kocyk zawsze się zda, mi się te szalenie podobają :)

Liluli to zalezy od zakladu pracy ja jestem u meza zgloszona on ma duzy zaklad im wiekszy tym.lepsze warunki ubezpieczeniowe:-)

010igov35ye70zfx.png

Liluli to zalezy od zakladu pracy ja jestem u meza zgloszona on ma duzy zaklad im wiekszy tym.lepsze warunki ubezpieczeniowe:-)

010igov35ye70zfx.png
Wiem wlasnie bo u mnie byly 2 warianty ubezp.i w tym nizszym to chyba 300zl placa za urodzenie.

Morela niby tak,ale kredyt nam jeszcze sporo pochlania. Wiec poki co nie odczuwamy tych zarobkow.

Pumelova na 500+ to juz absolutnie nie mamy co liczyc. Tam to pewno nawet przy niskich zarobkach jest ciezko dostac.

Wiem wlasnie bo u mnie byly 2 warianty ubezp.i w tym nizszym to chyba 300zl placa za urodzenie.

Morela niby tak,ale kredyt nam jeszcze sporo pochlania. Wiec poki co nie odczuwamy tych zarobkow.

Pumelova na 500+ to juz absolutnie nie mamy co liczyc. Tam to pewno nawet przy niskich zarobkach jest ciezko dostac.

No tak kredyt rozumiem ale coś za coś :)

500+ na pierwsze dziecko to nie może przekraczać chyba 800zl a na drugie obojętnie jaki dochód .

f2w3rjjgy5cue5bk.png

No tak kredyt rozumiem ale coś za coś :)

500+ na pierwsze dziecko to nie może przekraczać chyba 800zl a na drugie obojętnie jaki dochód .

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Wlasnie o pierwsze dziecko mi chodzilo,nawet przy niskich zarobkach jesli pracuja 2 osoby sa marne szanse ze sie dostanie.

Pumelova tu gdzie ja pracuje bywalo ze ok.4000osob pracowalo [emoji23]

Ja jestem chrzestna u dwoch corrk mojej siory i jakby miala kolejne tez bylabym ja noe widze w tym nic dziwnego choc spotkalam sie z tym ze ludzie sie dziwia. Kto ma byc matka chrzestna jak nie najblizsi czyli ja [emoji3] u mnie tez jest siora i pewnie znow bedzie a brat meza tez jest u jego dwojki dzieci
Lilith super.zakupki sliczny ten kocyk, szkoda ze to chorosko.przyszlo a juz mialas dobry humor.
Ale macie dziewczyny korporacje u mnie tylko 40osob i slabe ubezpieczenie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama
Do góry