• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy:-)

reklama
Liluli to zalezy od zakladu pracy ja jestem u meza zgloszona on ma duzy zaklad im wiekszy tym.lepsze warunki ubezpieczeniowe:-)

010igov35ye70zfx.png

Liluli to zalezy od zakladu pracy ja jestem u meza zgloszona on ma duzy zaklad im wiekszy tym.lepsze warunki ubezpieczeniowe:-)

010igov35ye70zfx.png
Wiem wlasnie bo u mnie byly 2 warianty ubezp.i w tym nizszym to chyba 300zl placa za urodzenie.

Morela niby tak,ale kredyt nam jeszcze sporo pochlania. Wiec poki co nie odczuwamy tych zarobkow.

Pumelova na 500+ to juz absolutnie nie mamy co liczyc. Tam to pewno nawet przy niskich zarobkach jest ciezko dostac.

Wiem wlasnie bo u mnie byly 2 warianty ubezp.i w tym nizszym to chyba 300zl placa za urodzenie.

Morela niby tak,ale kredyt nam jeszcze sporo pochlania. Wiec poki co nie odczuwamy tych zarobkow.

Pumelova na 500+ to juz absolutnie nie mamy co liczyc. Tam to pewno nawet przy niskich zarobkach jest ciezko dostac.

No tak kredyt rozumiem ale coś za coś :)

500+ na pierwsze dziecko to nie może przekraczać chyba 800zl a na drugie obojętnie jaki dochód .

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Ja jestem chrzestna u dwoch corrk mojej siory i jakby miala kolejne tez bylabym ja noe widze w tym nic dziwnego choc spotkalam sie z tym ze ludzie sie dziwia. Kto ma byc matka chrzestna jak nie najblizsi czyli ja [emoji3] u mnie tez jest siora i pewnie znow bedzie a brat meza tez jest u jego dwojki dzieci
Lilith super.zakupki sliczny ten kocyk, szkoda ze to chorosko.przyszlo a juz mialas dobry humor.
Ale macie dziewczyny korporacje u mnie tylko 40osob i slabe ubezpieczenie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry