reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupy:-)

Monti, ale fajne :D

Słuchajcie, jakie pajace brać? Bo są takie ze stopami, jak w śpioszkach i takie bez, do których pewnie trzeba skarpetki. Co lepsze?
Ja z coreczka nie mialam ani jednego bez stopek, moze kupie bez tak z jednego, dwa pajacyki zeby przetestowac. Cala reszte kupuje ze stopkami.

reklama
1489089399470.jpg

Cale 12 zl:D a tyle szczescia:p

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1489089399470.jpg
    1489089399470.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 339
Ja takie skarby znajduje w sh, a jakościowo tak fajne, że to co jest w naszych sklepach wydaje mi się zwykłymi szmatkami.
Popoluje jeszcze trochę i później zrobię rekonesans i dokupie tylko to czego nie udało mi się znaleźć.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella wlasnie w tym lumpie jest mnostwo nextow ja bardzo lubie next.

Monti mam.dokladnie tak samo w sieciowkach same szmaty jak dotkne..np ostatnio mezowi super polowki w lumpie z next kupilam jakos nie porownywalna a dalam za obie 26 zl..

010igov35ye70zfx.png

A ja nie potrafię szukać dorosłych ubrań, tylko z tymi dziecięcymi mi tak pięknie idzie [emoji4]ale to pewnie dlatego, że maluchy nie zdążą ich niszczyć i jest w czym wybierać [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko zalezy od lumpka moj jest tak duzy mam na prawde tyle perelek ...ze ciezko mi kupic cos w sieciowkach bo wszystko wydaje mi sie jednakowe.A dla maluszkow jest duzo a dla dziewczynek to juz w ogole czegos mozna dostac.W moim lumpie jest 5 takich duzych koszy do.grzebania w bodach, koszulkach,leginsach itp a na wieszakach wisza lepsze rzeczy..ja jak tam wejde to czas mi sie zatrzymuje:D haha tam nawet jest kacik dla dzieci i kacik z kawa i woda dla.klientow haha:D

010igov35ye70zfx.png

Do góry