• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zakupy:-)

reklama
1489089399470.jpg

Cale 12 zl:D a tyle szczescia:p

010igov35ye70zfx.png

Załączniki

• 1489089399470.jpg
    1489089399470.jpg
    68 KB · Wyświetleń: 343
Ja takie skarby znajduje w sh, a jakościowo tak fajne, że to co jest w naszych sklepach wydaje mi się zwykłymi szmatkami.
Popoluje jeszcze trochę i później zrobię rekonesans i dokupie tylko to czego nie udało mi się znaleźć.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ewella wlasnie w tym lumpie jest mnostwo nextow ja bardzo lubie next.

Monti mam.dokladnie tak samo w sieciowkach same szmaty jak dotkne..np ostatnio mezowi super polowki w lumpie z next kupilam jakos nie porownywalna a dalam za obie 26 zl..

010igov35ye70zfx.png

A ja nie potrafię szukać dorosłych ubrań, tylko z tymi dziecięcymi mi tak pięknie idzie [emoji4]ale to pewnie dlatego, że maluchy nie zdążą ich niszczyć i jest w czym wybierać [emoji4]

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko zalezy od lumpka moj jest tak duzy mam na prawde tyle perelek ...ze ciezko mi kupic cos w sieciowkach bo wszystko wydaje mi sie jednakowe.A dla maluszkow jest duzo a dla dziewczynek to juz w ogole czegos mozna dostac.W moim lumpie jest 5 takich duzych koszy do.grzebania w bodach, koszulkach,leginsach itp a na wieszakach wisza lepsze rzeczy..ja jak tam wejde to czas mi sie zatrzymuje:D haha tam nawet jest kacik dla dzieci i kacik z kawa i woda dla.klientow haha:D

010igov35ye70zfx.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry