reklama

Ewcia bardzo się te śpiworki sprawdziły, bo córeczka wiercila się strasznie. Mieliśmy śpiworki m in. Ferretti (bardzo miła i miękka bawełna), tez że smyka. Teraz widziałam w sklepie takie cieniutkie jakby z kocyka polskiej firmy, tylko zapomniałam nazwy.Pola, jak te śpiworki się sprawdzały? Bo szczerze? Teraz właśnie zastanawiam się czy w ogóle z pościeli na początku nie zrezygnować...
Edit: z tej firmy ferretti są ochraniacze, przyborniki, rozki (mieliśmy rożek z tej firmy i tez-fajny, lekki) pod wzor spiworka.
Ja pościeli w ogóle na razie nie kupuje, dopiero jak córeczka będzie miała ok rok.
Ochraniaczy na początku też nie daje, dopiero jak będzie się bardzo obracać i uderzac o szczebelki. Chcę żeby dziecko miało więcej powietrza (będzie lato, gorąco), poza tym dziecko wtedy widzi cały świat, co się dzieje (jak już zaczyna widziec), a nie tylko ochraniacz.

Ostatnia edycja: 

pumelova
Fanka BB :)
Dobra laseczki czyli co trzeba na start? Prześcieradło + spiworek? Poduszki nie, prawda? 
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

pumelova
Fanka BB :)
Jesteście niezastąpione dziękuję!
Rozmawiałam akurat z przyjaciółką i powiedziała że złożą się że znajomymi na komplet do łóżeczka handmade (Manufaktura Retro Home polecam, znajomej ) więc kupię to co napisalyscie!
) więc kupię to co napisalyscie!
Edit
Wg mojej magicznej listy są jeszcze niezbędne podkłady nieprzemakalne - to też kupić od razu, nie??
I w mojej liście jest jeszcze poduszka stabilizacyjna dla niemowląt - co o tym myślicie????

Rozmawiałam akurat z przyjaciółką i powiedziała że złożą się że znajomymi na komplet do łóżeczka handmade (Manufaktura Retro Home polecam, znajomej
Edit
Wg mojej magicznej listy są jeszcze niezbędne podkłady nieprzemakalne - to też kupić od razu, nie??
I w mojej liście jest jeszcze poduszka stabilizacyjna dla niemowląt - co o tym myślicie????

Ostatnia edycja: