reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupy:-)

reklama
Są gryzaki z drzewa kauczukowego. La millou chyba wydali też. Ludzie w internecie sobie chwalą ;)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

aha83 - rzeczywiście zadałam pytanie tak jakby mamy miały z nich korzystać :D no ale wiadomo o co chodzi. Właśnie czytałam dobre o nich opinie, ale chciałam usłyszeć od kogoś "z pierwszej ręki" :) Chwalą te z firmy lullalove...

aha83 - rzeczywiście zadałam pytanie tak jakby mamy miały z nich korzystać :D no ale wiadomo o co chodzi. Właśnie czytałam dobre o nich opinie, ale chciałam usłyszeć od kogoś "z pierwszej ręki" :) Chwalą te z firmy lullalove...
Super te gryzaki, wpisuje na listę "nice to have" ,jak nikt nie kupi w prezencie to kupię sama

3jgxhqvkn04csc4c.png

Aha ja dokładnie to samo mam zrobione

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie wpadłam w necie na stronkę Link do: Wszystkie z matami edukacyjnymi,chyba też dopiszę do listy , szczególnie podoba mi się taka kontrastowa mata do zabawy ze zwierzątkami, przedmiotami itp itd . Polecam szczególnie tym zdolnym mamuśkom, może zrobicie same, bo cena jest hummm dość wysoka :)

Link do: Kontrastowa mata do zabawy 110x150 cm - Pierwsze obrazki

Może macie jakieś inne ciekawe maty do polecenia ? Te kontrastowe chyba interesują mnie najbardziej :):):)

a i jeszcze przy okazji znalazłam fajny pomysł na wykorzystanie kart czarno - białych czu czu dla dziecka

Link do: Kreatywnie z Fabryką Wafelków – Home and Baby

Do góry