Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupilam ladne niedrapki i niedrogie w tesco. Sa tez w pepco. A jak nie masz jak dojechac wez zamow sobie na smyku i z glowyNo ja wlasnie mam tylko jedne spioszki z niedrapkami,nic moze jeszcze gdzies znajde choc juz raczej nigdzie sie nie ruszam bo brzuchem o kierownice prawie dotykam...a na mojej wsi nie ma.
Niedrapki są na pewno w pepco bo widziałam cały kosz ostatnioDokladnie one sie wyciagna znaczy sutki.Ja mam jakies oslonki siostra mi dala Aventu ale raczej uzywac ich nie bede musiala.Przy Jasiu tez tak bylo.
Ja sie dzisiaj zorientowalam,ze nie mam zadnych niedrapek moze gdzies jeszcze dostane jak nie trudno skarpety naloze![]()