reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Zapis ktg

littlebunny1

Początkująca w BB
Hej dziewczyny. Czy któraś mogłaby mi pomóc ogarnąć zapis ktg? Pielęgniarka która mi wykonywała była dość nieuprzejma, nie chciała udzielić konkretnych informacji, powiedziała tylko że 'w granicach normy', swojego lekarza mam jutro, a denerwuje się czy z małą wszystko dobrze.
1 zdj - mała się ruszała dość sporo, ja byłam zestresowana bo złapał mnie ból w biodrze i myślałam że nie uleże :D
2 zdj - na drugiej połowie dziecko się nie ruszało
Będę wdzięczna za pomoc 🥰
A i to 35 tc.

Załączniki

• IMG_20240613_130337.jpg
    IMG_20240613_130337.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 802
  • IMG_20240613_130405.jpg
    IMG_20240613_130405.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 230
reklama
Hej dziewczyny. Czy któraś mogłaby mi pomóc ogarnąć zapis ktg? Pielęgniarka która mi wykonywała była dość nieuprzejma, nie chciała udzielić konkretnych informacji, powiedziała tylko że 'w granicach normy', swojego lekarza mam jutro, a denerwuje się czy z małą wszystko dobrze.
1 zdj - mała się ruszała dość sporo, ja byłam zestresowana bo złapał mnie ból w biodrze i myślałam że nie uleże :D
2 zdj - na drugiej połowie dziecko się nie ruszało
Będę wdzięczna za pomoc 🥰
A i to 35 tc.
Skoro w normie to w normie, nie przejmuj się dodatkowo. Lekarz jutro, dziecko się rusza, spokojnie!

Do góry