Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bardzo dziękuję za miłe słowa, no ja już nie mogę się doczekac, kiedy zobaczę swoje dziewczyny na żywo...nikita33 pisze:Katko i tato Zuzinka - zagladam od czasu do czasu żeby spojrzeć na nowe fotki Zuzinka i napatrzeć się nie mogę. No śliczności poprostu.(...)
hihi... domyslam się, że tato Filipcia chętnie Tobie pomoże w realizacji tego marzenianikita33 pisze:(...)Kurczę, czasem jak tak popatrzę, to nachodzi mnie ochota na siostrzyczkę dla Filipcia.(...)
nikita33 pisze:Taaa... narazie kiwa głową z politowaniem.. ładnie byśmy wyglądali my dwoje, dwoje dzieci i pies - wszyscy w tym naszym jednym pokoju.... no i jeszcze jakiś trzeci etat by się przydał. Narazie raczej rozmnożenie dalsze nam nie grozi, ale na szczęście jest Filip.(...)
bardzo, bardzo dziękuję za miłe słowa i serdecznie pozdrawiamsylwiaa pisze:Sliczna dziewczynka!!! A oczka to ma naprawde niesamowite!![]()