Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

cuuuudooooooo!!!!

To ja Wam polecę coś co może Wam życie ułatwić. Mi to doradziła dziewczyna która poznałam w szpitalu. Przy przewijaniu mam przygotowana pieluszkę tetrowa która jak dziewczynki rozbieram to podkłam pod pupe z pampersem. Wtedy go dopiero odpinam, przemywam pupkę, smaruje i zakładam nowego. a ze często sie im zdarza siusiać w trakcie albo po pokremkowaniu to jestem w stanie szybko złapać siku na ta pielszuke zamiast np.na pajac, kaftanik czy rożekdużo razy mi to uratowało tyłek
hi hi
![]()
ubranka były suche i czyściutkie, a obsikana czy "obkupkana" pieluszka lądowała w praniu.To ja Wam polecę coś co może Wam życie ułatwić. Mi to doradziła dziewczyna która poznałam w szpitalu. Przy przewijaniu mam przygotowana pieluszkę tetrowa która jak dziewczynki rozbieram to podkłam pod pupe z pampersem. Wtedy go dopiero odpinam, przemywam pupkę, smaruje i zakładam nowego. a ze często sie im zdarza siusiać w trakcie albo po pokremkowaniu to jestem w stanie szybko złapać siku na ta pielszuke zamiast np.na pajac, kaftanik czy rożekdużo razy mi to uratowało tyłek
hi hi
![]()
wciąż nie mogę się przyzwyczaić