Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Po 30 minutach test jest raczej nie wiarygodny. powtórz test za dwa dni rano Zivafert może utrzymać sie 10 dni i może fałszować wynik :/Hej, lek miałam podany 31.01 po południu, owulacja wiec byłam 01.02 lub 02,02. Test ciążowy zrobiłam 10.02. Po 30 minutach blada kreseczka. Czy to ciąża czy pozostałości leku? Może ktoś brał i wie coś na ten temat?
Okej, a czy masz doświadczenia z tym lekiem. Pomaga?Po 30 minutach test jest raczej nie wiarygodny. powtórz test za dwa dni rano Zivafert może utrzymać sie 10 dni i może fałszować wynik :/
Ja osobiście nie stosowałam więc nie wypowiem się w kwestii działania.Okej, a czy masz doświadczenia z tym lekiem. Pomaga?
Teraz zastrzyk miałam 28.02 po południu. Dziś zrobiłam test o 15.00(jakoś mnie naszło) i wyszła druga blada kreska. Poza tym mam mdłości. Czy to może być ciąża?Mi zivafert utrzymywał się 13 dni. 5 dni dłużej niż Ovitrelle. Jeśli chcesz mieć pewnośc to test jutro do powtórki może zciemnieje, a najlepiej test 14 dpo bądź na betę
Trochę za wcześnie na ciążowe mdlosciTeraz zastrzyk miałam 28.02 po południu. Dziś zrobiłam test o 15.00(jakoś mnie naszło) i wyszła druga blada kreska. Poza tym mam mdłości. Czy to może być ciąża?
Powtórzyłam, dziś dzien planowanej miesiaczki, jest bladzioch drugiTrochę za wcześnie na ciążowe mdlosci
Dla pewności powtorz za kilka dni.
PokażPowtórzyłam, dziś dzien planowanej miesiaczki, jest bladzioch drugi