Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Staraj się go czymś zainteresować. Mata edukacyjna, coś nad łóżeczkiem wiszące go, mój synek w tym wieku uwielbiał bajki piosenki. Puść na YouTube zwłaszcza czytane przez mężczyzn. Ponoć dzieci wolą męskie głosy bo jak będziesz tylko trzymać na rekach to już koniec będzie a druga sprawa to skoki rozwojowe wtedy dzieci są "ciezsze" do ogarnięcia poczytaj na ten temat u mnie ratunkiem były spacery dzieci je uwielbiają i są spokojniejsze a Ty weź książkę i poczytaj odpoczniesz
Wydaje mi się ze dwumiesięczne dziecko jest za małe żeby się sobą zabawić... Moja ma dziewięć miesięcy i musze się z nią bawić do tego ciągle za nią biegam bo juz zaczęła wstawać jeszcze wszystko przed tobą
Niestety ale takie jest rodzicielstwo. Ktoś kto ma dzieci aniołki nie będzie zmęczona, reszta rodziców śmieję się , że każdego dnia walczą o przetrwanie.