reklama

Zrzucamy kilogramy

• Starter tematu Starter tematu kasiula matula
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
strzele fotke mzoe jutro bo dzis zaraz jedziemy na urodzinki do rodzinki i wkleje. A zdjęcie w kreacji wkleje po ślubie bo jeszcze sukienka jest do poprawienia.

No a ja dzisiaj trzeci dzień i mięśnie mnie bolą :( Kurcze, ale się zapuściłam, kiedyś mogłam brzuszki robić bez większego wysiłku! Tym bardziej muszę się zmobilizować. Dzisiaj odpuściłam sobie lody (choć miałam na nie ogromną ochotę).

ja tez jestem z tej 6tki bardzo zadowolona, naprawde miesnie zaczynaja byc widoczne. A kiedys przed ciaza jak czasem probowalam cwiczyc brzuszki to nie bylo zadnych efektow, co mnie skutecznie zniechecalo do dalszych cwiczen. No i moim zdaniem 6tka jest latwiejsza od zwyklych brzuszkow :)

Wklejam zdjecia. Nie jest to moze rewelacja ale uwierzcie ze jest o niebo lepiej. Chyba zaczne ją odpoczątku zeby efekty byly bardziej widoczne

pict2683jh7.jpg

pict2684editedyd1.jpg

o matko begne cwiczyc ;D
milla nadałaś nadzieje ze jeszcze kiedys moge wygladac dobrze a czy mialas w ogole wystajaca oponke???jak zaczelas cwiczyc

reklama
milla w życiu nie powiedziałabym,że jeszcze niedawno byłaś w ciąży....rewelacja, chyba wydrukuję sobie tą fotkę i powieszę nad łóżkiem, od tak w ramach mobilizacji ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry