• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Cześć wszystkim,
Jestem w 8 miesiącu ciąży (33tc) i od dwóch dni zaczął boleć mnie ząb. Był on leczony kanałowo 6 lat temu i jest na nim zrobiona korona. Ząb nie boli mnie cały czas - tylko jak zagryzam lub dotykam od wewnątrz. Od zewnątrz nie boli. Stomatolog powiedziała, że wygląda na zdrowy i kazała obserwować. Czy miałyście podobna sytuacje?
Dziewczyny. Czy to jest normalne??
W zeszłym tygodniu skończyła mi się @ nie była taka jak zwykle (tym razem mniej obfita) przed że 3 dni zrobilam test wyszedł neg. Od wczoraj boli mnie podbrzusze. Dodam, że kilka dni (około 7) przed @ mialam rano ciemny śluz. Miała któraś podobnie? 😕
Hej dziewczyny. Może mi powiecie co myślicie... Zacznę od tego że staramy się o drugie dziecko już 3 lata w lutym miałam robiona drożność, I cykl po nie udało się teraz jestem w II cyklu i miesiączkę powinnam dostać 23 kwietnia cykle nieregularne od 30 do 38 dni max.zrobiłam dwa razy betę w odstępach 72h i wynik< 2.30(II razy taki sam wynik) Może miał ktoś podobnie i chce wiedzieć czy mam jeszcze jakieś szanse...
Dzień dobry. Mam takie pytanie , robiłam 3 razy test ciążowy z 1 dniowa przerwa u wyszły one tak (zdj). Okres mi się spóźnia 5 dni. Czy oznacza to że jestem w ciąży?

Załączniki

• 20220507_154502.jpg
    20220507_154502.jpg
    616,6 KB · Wyświetleń: 85
  • 20220507_154452.jpg
    20220507_154452.jpg
    698,6 KB · Wyświetleń: 89
  • 20220507_154444.jpg
    20220507_154444.jpg
    713,1 KB · Wyświetleń: 84
Hope99
Hope99
Tak, testy są pozytywne. Jesteś w ciąży. Gratuluję.
IMG_20220506_074150.jpg
już po trzech testach myślicie ze można być niemal pewnym?
Dodam, że na każdym zrobionym druga kreska pojawiała się około już po 2 min
A
Agata12309
Nie wiem tylko dlaczego jednego dnia wyszły wyraźne mocne kreski a następnego dnia była już ciut słabsza albo mi się wydaje co prawda robiłam go w południe 😅
A
Hope99
Hope99
Stężenie Beta HCG w moczu jest różne, zależy od tego ile piłaś i po ilu h od ostatniego oddawania moczu robiłaś test. Idź na betę z krwi- to jedyne wiarygodne źródło informacji na temat stężenia bety.
Pomóżcie córka ma 4 miesiące i czasami podczas zabawy czy spania nie może złapać oddechu i robi się sina oczywiście byliśmy już u lekarza i czekamy na wizytę u kardiologa może wiecie od czego to się dzieje
Witaj kochana gratulację na początek i życzę donoszenia tobie i nam wszystkim 😀😃 chce zapytać z jakich regionów jesteś w Niemczech ja z NRW. I jakie badania na początku robił twój lekarz?
PsychoPatka91
PsychoPatka91
Ja mieszkam nie daleko Hannover 😊 ogólnie to te podstawowe tyle, że w poprzedniej ciąży, która stracilam z końcem zeszłego roku. Teraz jestem umówiona na 26.04 i zobaczymy.
Wróć
Do góry