• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Cześć dziewczyny. Może wy mi troszkę pomożecie bo szczerze gubię się w tych wynikach. :)
Jestem miesiąc po poronieniu...
A wczoraj niespodnianka, jestem znowu w ciąży. Wiem nie odpowiedzialne ponieważ powinnam się starać po 3 miesiącach. Pitu Pitu. Same wiecie jak jest...
Wracając do tematu mam Betę 17789,0 czy jesteście w stanie mi powiedzieć który to może byc tydzień. Tak jak mówiłam, gubię się w tym 🤣🤣
Hej jestem tu nowa, trochę nie wiem jak się tu poruszać. Mam pytanie. Robiłam betę i wyniki są następujące 16.02 -29676, 18.02-29697, 21.02- 26240 czy to oznacza jedno? Czy jest jakiś cień szans, że ciąża jest żywa? Niestety aktualnie mam covid i nie mogę iść nawet na USG lekarz kazał czekać na poronienie jestem w 8tc, ale kompletnie nic się nie dzieje. Wczoraj miałam rano lekkie plamienie rano potem cisza.
Hej
Przeczytałam, że masz amh 0,07. Ja mam 0,03 i właśnie urodziłam chłopca z komórki dawczyni. Też miałam wysoką prolaktynę. Ale nikt się nad tym nie zastanawiał w klinice. Czy mogłabyś mi napisać coś więcej o tym leku, który bierzesz? Może mam jeszcze jakieś szanse z tym amh...
Pozdrawiam serdecznie
Hej kobietki mam pytanie
Okres spóźnia mi się 16 dni czuje się fatalnie z dnia na dzień coraz gorzej ;/ nie chce mi się wgl jeść ( normalnie wpierdzielam za 10😂) testy ciążowe wychodzą negatywnie wyskakuje mi strasznie dużo pryszczy na twarzy .. rozmawiałam dzisiaj z 2 dziewczynami i mówią że one były w ciąży i miały testy negatywne a objawy takie same jak ja czy któraś z was miała taką sytuację ? 🥺
Co myślicie?

Załączniki

• F9EDBD27-DEC8-472B-9986-1F5FC1F0FC37.jpeg
    F9EDBD27-DEC8-472B-9986-1F5FC1F0FC37.jpeg
    294 KB · Wyświetleń: 43
Cześć dziewczyny co sądzicie o tym teście?

Załączniki

• IMG_20220203_231338.jpg
    IMG_20220203_231338.jpg
    143,3 KB · Wyświetleń: 135
Puchatymis
Puchatymis
No wygląda, że chyba pozytywny i co w końcu wyszło ? :)
Wróć
Do góry