• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Heej, wiesz, że ja nadal nie mogę się dodzwonić do naszym Pań od naliczania pensji... Przepraszam, ale nie pomogę w ustaleniu jak to jest z naliczaniem zasiłku na L4😥.
Nie wiem co sie z nimi dzieje. Na naszym komunikatorze tez są niedostępne.
Hey jestem w ciazy zaszlam w wkladce ..ostatnio bylam u lekaza bylam w 12 tyg. Z dzieckiem ok ale martwi mnie wklada bo jest przy łużysku.. ktos mial podobna sytulacje??
IMG_20210626_060600.jpg

Czy robiłyście któraś taki test niemiecki i też jeśli pokazało wam ciążę miałyście na tym teście książkę po prawej?
Czy po prostu to oznacza że test jest wadliwy? Bo ja już sama nw test pokazał mi ciążę z książką po prawej :o ten napis widać ino pod światłem jak się na ukos daje test bądź idzie do światła dziennego a tak to jest bez napisu książka po prawej widoczna ino..
Alexz89
Alexz89
Robiłam taki tylko polski. Książka oznacza źle przeprowadzony test. Albo za dużo lub za mało moczu, albo źle go trzymałaś. Powinnaś od razu po badaniu położyć go poziomo, a nie trzymać w pionie. Nie patrz na to co pod światło bo ciąża powinna ci się ładnie wyświetlić a nie tylko pod światło.
Ile ml jędza wasze 3 miesięczne niemowle? I ile ważą? Mój synek za tydzien Bedzie mial 3 miesiące i zjada mm 90 ml co 2 2, 5 godziny je tak 700 800 na dobe boje sie ze to mało wedzie pisze ze takie dzieci jędza juz 120 150. Przy wypisie ze szpitala wazyl 3340 teraz wazy 6100 do lekarza mamy dopiero za dwa tygodnie. Rozwija sie prawidłowo caly czas sie smieje gaworzy . ale obawiam sie ze jest6 za chudy
Witam, robiłam badanie na trombofilia czynnik vrr2 nieprawidlowy, mthfr nieprawidlowy, pai1 nieprawidlowy, poronienie w 8tugodniu ciazy 31marca przy drugiej ciazy, pierwsza donoszona w 2016,czy ktoś też ma takie mutacje konsultacje mam w czwartek z genetykiem, ale nie daje mi spokoju i może zechce się ze mną podzielić informacja
Hej dziewczyny

Właśnie odebrałam wyniki BETA hcg i wynosi ono 3648,47. Wchodzę jutro w 7 tydzień. Wydaje mi się, ze ten wyniki jest niski. Co sądzicie?

Pozdrawiam
P
Paw2021
Ja również mam 7 tydzień ( widoczny lekki puls ) wynik bety 34423 .. tez się martwię jutro potworze :/ - lekarz mi kazał bo na usg średnio coś widać jest zarodek jest lekkie tętno wiec może dopeiro się rozkręca ale tez wydaje mi sir Żr beta jest za niska. I jakby za wolno to idzie ...
Hej.
Jak mogę spytać to rodzilas CC czy naturalnie?
A
Ankaaalat25
Hej. Dopiero zobaczyłam wiadomość. Przepraszam. Ja miałam cc z racji wysokiego ciśnienia.
A
Ankaaalat25
Jeśli możesz to dodaj mnie na termin porodu na 6.02.2022 😊😉
Hej, zrobiłam test i wydaje mi się że druga kreska jest bardzo blada, czy to oznacza już ciążę? Dodam, że zrobiłam test po dwóch dniach od planowej miesiączki.
R
Rozala1357901
tak to wygląda

Załączniki

• 4CFAFDA5-1977-4B64-AC84-767FA75007FE.jpeg
    4CFAFDA5-1977-4B64-AC84-767FA75007FE.jpeg
    201,8 KB · Wyświetleń: 59
  • 85656732-DEC4-4F67-8CD4-4DAE4198913A.png
    85656732-DEC4-4F67-8CD4-4DAE4198913A.png
    393,3 KB · Wyświetleń: 57
Cytrynowa96
Cytrynowa96
Coś tam widać :) Może być to ciąża. Najlepiej jakbyś zrobiła betę z krwi albo odczekaj kilka dni i powtórz test :)
Klaudia246
Klaudia246
Hej dziewczyny może i ja się podłączę :( co myślicie o tym teście?
25 dc 4 dni do miesiączki
Wróć
Do góry