• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Hej. Proszę o pomoc. Jestem na velaxinie od 5 tygodnia ciąży. Przez 10 lat leczyłam się na depresję i nerwicę. Przed zajściem byłam ustabilizowana i spokojna. Wszystko teraz wróciło..
Witam jestem tu nowa mam39 lat i po nieudanym invitro. Leczę się w Poznaniu w klinice Invimed. Zastanawiam się czy dobrze wybrałam niewiem lekarze każą robić badania ale o wynikach nic nie mówią niewiem staramy się z mężem już 8 lat dużo czasu straciłam na naprotechnologi aż 4 lata ściemniali nas że naturalnie i że się uda. Tak więc może któraś z was leczy się w poznaniu
Samotny ojciec to trudna funkcja. Codziennie trzeba iść do pracy w *spam* potem odebrać dzieci z przedszkola. Na szczęście daję radę, choć pomagają mi znajomi. Ale wieczorami jestem wykończony, nie ma sił, by odreagować. A jak wy sobie z tym radzicie?
S
SagnieszkaS
Kobiety mają tak samo. Wieczorem marze tylko o śnie😁
Hej dziewczyny! Mam pewien problem, może któraś z Was tez tak miała.. otóż, jestem 4tygodnie po porodzie SN, dwa tygodnie po zaczęła mnie strasznie bolec cewka moczowa, miałam wrażenie ze bolą mnie całe wargi sromowe mniejsze, do tego stopnia ze ledwo mogłam chodzic, okazało się ze mam zapalenie cewki moczowej. Dostałam antybiotyk i trochę pomogło, w moczu czysto,a dalej boli..
A
ann-1234
Posiew wyszedł również bez żadnych bakteri.. poszłam do gin kontrolnie i dostałam maść, ale ten dziwny ból dalej się utrzymuje, choć teraz tylko przy oddawaniu moczu.. sama nie wiem jak go opisać, wcześniej bolało tak bardzo jak by ktoś mnie tam pokopał czy jak bym miała coś zbite. Już sama nie wiem co robić..
Hej, w niedługim czasie mam rozwiązanie i mam kilka pytań związanych z świadczeniami, po krotce powiem jak wygląda moja sytuacja, mam tymczasowe zameldowanie,jestem osobą zarejestrowana w up bez prawa do zasiłku, i z ojcem dziecka jestem w nieformalnym zwiazku,moje pytanie to czy mogę ubiegać się o jakieś świadczenia jeśli tak to jakie i gdzie? Czy w miejscu tymczasowego zameldowania czy tam gdzie mam stały meldunek?
Wróć
Do góry