• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Hej. Możesz coś więcej mi napisać o tym acardzie, jakie masz zalecenia i jak stosujesz.
Teraz nie ogarne wizyty u gina.
Carolina123
Carolina123
Hej, sorki dopiero odczytałam wiadomość. Po wynikach mutacji MTHFR ginka kazała mi przyjmować codziennie wieczorem acard 150. Dodatkowo w ciąży mam przyjmować clexane 40j.
A podpowiedzi znajomych mas po nr telefonów :) aplikacja chyba ma ustawiony od razu dostęp do kontaktów czy coś i jak jakaś osoba podała w aplikacji swój nr telefonu i masz go zapisanego w książce adresowaj to od razu podsuwa podpowiedź że znasz tą osobę :)
Witam nawet jedna sztuka mnie interesuje zawsze to do przodu.szkoda że tak daleko 😥
I
ip_zuza
Muszę się zorientować co do transportu medycznego przez firmę kurierską czy to nie będzie za drogie o d znać a ile Pani chce za tą ampułkę i do kiedy jest ważna?
S
Stylenka
Sprawdzę datę w domu.
Jeżeli okaże sie ze można transportować to ja oddam za darmo. Miałam refundację.
  • Lubię to!
Reakcje: ip_zuza
I
ip_zuza
Witam standardowe firmy kurierskie raczej nie transportują leków. Znalazłam jedna firmę ale transport jest ok 60zł. Póki co dziękuję jeśli nie znajdę nic bliżej będę się odzywać. Pozdrawiam o życzę miłego weekendu
Hej 👋 co może być powodem niskiego progesteronu ? Kilka ostatnich cykli było stymulowanych i monitorowanych. Progesteron 7 dni po owulacji w okolicach 14 ng (norma 1.2-15,9). W tym cyklu owulacja potwierdzona monitoringiem, dwa pęcherze około 22-23 mm. Lekarz był zadowolony, 17 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Wynik progesteronu z 24 dc tylko 7,7 ng :( Gdzie może leżeć problem ?
W 7 tyg byłam na usg pojawił się pęcherzyk ciążowy z ciałkiem żółtym natomiast zarodka nie było… we wtorek idę znowu (będę w 9tc) boje się, ze nic nie będzie.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 74
Hej. Czy to tu dostajesz na priv zdjęcia? Bo nie ogarniam tej apki czy to prywatna wiadomość czy jakaś ogólna 🤷‍♀️
M
milka2205
Nie nie to ogólna wiadomość
Hej jak to jest z temperaturą przed okresem a w trakcie spodziewanego okresu ? Od 8 dni mierze temperaturę ciała która wynosi 37, 37,3, 37,5 itd cały czas powyżej 37 lub 37. Dzisiaj powinnam dostać okresu z ciekawości zmierzyłam temperature w pochwie i mam 37,5 . To normalne ? Dodam że przeziębiona nie jestem
Wróć
Do góry