• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Witam chciałam się dowiedzieć czy to możliwe
Kochałam się z swoim facetem dzień przed okresem bez zabezpieczeń, finał był. Okres skończył mi się po 4 dniu nigdy tak nie miałam, czy to tylko moja wyobraźnia tak działa że odrazu widzę ciążę. Czy to naprawdę jest możliwe czy to poprostu inny czynnik?
dobry wieczór , chciałam zapytać co o tym myślicie robiłam beta hcg 3 razy w odstępie miedzy badaniami 48 h,
wynik 1. 1844. 2. 2217. 3. 3186 między pierwszym a drugim jest wzrost około 20 % natomiast drugim a trzecim około 40 % , pierwszy dzień ostatniej miesiączki 26.03.2021 czy to początek końca ? dodam jeszcze że jestem po dwóch poronieniach 2 lata temu i rok ..
Witam, mam mały problem i bardzo się martwię 8 miesięcy dziecko dostało zapalenia opon mozgowo rdzeniowych- ropne. Wyniki juz sa okej, badania glowy rezonans usg przezciemiaczkowe nie wykazały żadnych zmian w mozgu ma obnizone napiecie miesniowe i jeszcze nadal przyjmuje antybiotyk dożylnie.
Martwi mnie ze robi oczy do gory ale doktor mowi ze nic takiego sie nie dzieje bo się nie wyłącza. CZY KTORAS MAMA TO PRZESZŁ
Witam: ) Obecnie 30td+5, na 3 prenatalne lek. napisał ze żołądek widoczny- ale wydaje się być zagięty- do kontroli w trakcie ciszy i po porodzie. Co to oznacza?
Wróć
Do góry