• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ostatnie wpisy profilowe

Hej dziewczyny czy któraś z was się leczo w Provicie w Katowicach ???chciałabym z kimś na priv popisać
Witam chyba dobrze załapałam po wpisach na forum , że starasz się o dziecko w wieku 41 lat z niską rezerwa jajnikową? Jestem w identycznej sytuacji w tym samym wieku tylko u mnie rezerwa 0,58. Mam już starsze dzieci ale baaardzo chcę jeszcze urodzić.... Staramy sie rok i nic dopiero teraz zrobiłam badania. Zdążylaś juz złapać jakieś informacje jak można naturalnie zwiększyć szanse?
Witam wszytkie sierpniowki! Bardzo żałuję, że dołączam w tak smutnym momencie ale bardzo współczuję i jestem myslami z tymi,którym się tym razem nie udało...
Witam dziewczyny pomóżcie wraz z partnerem staramy się o dziecko ale problem jest w tym że wszystko że mnie wylatuje pomóżcie bo już szału dostaje
Z
Zuzanna1234
To jest normalne :)
M
Manuska1988
No tak tylko że dalej nie mogę nic w skurac A wiecie że teraz dostać się do lekarza graniczy z cudem
MoniB1988
MoniB1988
Nie jest to spowodowane tym, ze nasienie wypływa.... każdemu wypływa😄 dlatego tez zaleca się po stosunku poleżeć chwile 15-30 min. Co ma się dostać tam gdzie trzeba to się dostanie 😄
Czy to może być ciąża widać tylko pod latarką. Znaczy jak robiłam test to ta kreska pojawiła się ale znikła ?

Załączniki

• 9BC6A726-083F-4977-8096-EB07F36DC1C4.jpeg
    9BC6A726-083F-4977-8096-EB07F36DC1C4.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 146
Wróć
Do góry