reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzień doberek dziewczyny:)
Coś mi się wydaje że mój pęcherzyk nie pękł (i to 3 miesiąc z rzędu nawet po ovitrellu) nie mam typowych objawów jakie zawsze miałam tzn. ból piersi, i brzydka cera. Do tego zmierzyłam tempke, którą zawsze w drugim cyklu miałam wyższą, a teraz nawet ne drgnęła, jest taka jak w pierwszej połowie cyklu:((( dosłownie załamka...:(

Oj chyba Ewela miala racje.... czuje fiasko na calej linii.
Powtorzylam dzisiaj test i kreska zdaje sie byc jeszcze bledsza jak wczoraj....
Napewno jest to jeszcze pozostalosc po zastrzyku...ech.. odpuszczam, nie jade na bete.
Do tego czuje typowo okresowy bol, wiec tylko teraz czekam na @... i du*pa
IMG_1567.jpg

Załączniki

• IMG_1567.jpg
    IMG_1567.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
witam!!!
Dziewczyny 13 września moja siostra urodziła córkę Martynka jest sliczna!!!!:-)taka maleńka,i kochana,całą głowkę ma w czarnych włoskach!!!
Wczoraj mięlismy wizytę w Polmedisie,u dr.Polaka.........................byliśmy chyka z 40 minut u niego,pytał o wszystko,oglądał wyniki,wypisy ze szpitala itd...i zapytał czy biore jakieś leki??-pwoeidziałam mu jakie biore witaminy i jakie leki(,że Acard,duphaston od 18dc,że brałąm Encorton)...pytał,czy w poprzednich ciążach zanim zaszłąm w nie też cos brałąm?.powiedziałąm,że nic nie brałam,a od kąd zaczeliśmy sie starać,czyli od 2 lat biorę leki....powiedział,że leki mogądziałac jak antykoncepcja!!!!!!!!!!!!!!,i ze nie zachodze w ciąże!!!!
Kazał przez 3 miesiące nic,kompletnie mi nie brać,nawet witamin!!!!i starć sie naturalnie,jeśli zajdę w ciąze,to wtedy mam zacząc brac leki,na utrzymanie tej ciąż!!ale nie przed ciążą!!!!!Mój mąż też ma nie brać nic-brał UROSETP taki ziołowy lek,to tego tez ma nic nie brać,poiedział,że jego wyniki są ok,że plemniki dobrze sie ruszają,ze jest ich dużo!!
Powiedział,że jak przez te 3 mc.nie zajdę w ciążę,to wtedy pomyslimy o iui..........mam zrobić badanie hormonalne,a mój maż badanie nasienia.....
Lekarz wtdaję się konkretny i w porzrądku......zbadał mnie,wszystko jest ok.,pecherzyków jest dużo,niedługo będzie owulacja.....

heyka

Kasica miałaś być wczoraj u dr Polaka. opowiadaj jak wizyta. bardzo ciekawa jestem.

w związku z wolnym czasem nadrabiam oglądanie filmów. obejrzałam dziś film "Czekając na cud". nie mogli mieć dzieci trafili do meksykańskiej wioski gdzie wszyscy byli mili, darzący się szacunkiem i pracowici. oni spędzili tam kilka dni wrócili do domu i okazało się, że ona jest w ciąży.
zdołowałam się że takie rzeczy to tylko w filmach.

enni a to jest pewne, że nie pękł? nie znam się na tym wogóle ale może jednak?

Justyn_ka no lipa faktycznie:-(

Kasica widzę że nasze posty się minęły :-) mam nadzieję że nas nie będzie namawiał na staranie się naturalnie chcę żeby zrobił IUI i koniec. mam zamiar się uprzeć.
a powiedz jak jest w kolejce? pilnowana jest godzina wejścia do gabinetu? pielęgniarka wywołuje czy jak to wygląda?

MagdaM33 na 98% nie pękł:):) troche znam juz swój organizm wpatrując się w niego przez 6 lat:):) Jak mi nie pęka pęcherzyk to nie mam żadnych objawów. Jak pęka to mam całą serie zmian, ból piersi, nieładna cera, wielkiiiiiiiii brzuch:) ale jestem już spokojniejsza ponieważ dzisiaj dzwoniłam do kliniki zapisać się na rozmowe kwalifikacyjną:) nie umówiłam się jak na razie bo mówiła że spotkanie jest z dnia na dzień, także najpierw skompletuje wszystkie wyniki i zadzownie:) Dzwoniłam już do Gamety i za historią choroby muszę czekać jakieś 2 tygodznie:) jeszcze muszę obdzwonić lekarzy u których się leczyłam w moim mieście i papiery z poznania, masakra ale mam latania;)

reklama
Magda jesli chodzi o godziny przyjęc,to weszliśmy o swojej porze,tak jak miało byc....
Wiesz ja nie chciałąm z nim dyskutowac ,upierać ie przy iui....skoro on ma jakis "plan",uważa,że powinnam odstawić leki,i próbowac naturalnie,to ja problemu nie widzę...a jak po 3 mc.nam sie nie uda to wtedy będe stymulowana i iui.....wiesz,nie wiem czy tak po pierwszej wizycie od razu ci iui zaproponuję??!!On też musi was poznać,jak jest wasz problem,wasze wyniki,żeby mógł wiedzieć coś więcej....

Do góry