mama kubulki
Fanka BB :)
witajcie kochane moje!!!!!!!!!!!!!!!
dawno mnie nie było, ostatnio jak elmo ogłosiła, ze bedzie chłopczyk
jak sie czujecie ciezarówki?
ewelin o rety!!!!!!!!!!! ale news!!!!!! bedziesz miala dziewczynke?!!!! jeny jak wspaniale! gratuluje Ci kochana bardzo bardzo bardzo sie ciesze!!!!! pewnie jestes szczesliwa, az buzia mi sie cieszy na wiesc o tym, ze planowanie sie udaje, gdzie znajde opis Twoich staranek? cudownie! musze do Was czesciej zagladac, taki informacje poprawiaja humor wow! gratuluje jeszcze raz! wybraliscie imie? a jak Antosia?
daria gratuluje zdrowego synka, chłopcy beda sie fajnie razem bawic
jaka płeć wolałas? bo chyba Ci było wszystko jedno? czy cos pomerdałam?
piranha jak tam Krzyś i Kaja, jej, a pamietam jak przyszłam na forum jakos chyba w styczniu 2011 i byłas wtedy w ciąży, a teraz Kaja juz taka panna, niesamowite....
krystianmartin jak sie masz? udało sie zafasolkowac?
Andzia jak Twoi chłopcy? jak sobie dajesz z nimi rade dzielna mamo?
mamakaja działasz?
kto jeszcze jest w ciąży?
u nas dobrze, chłopcy rosna, mały jest przesłodki, nie zaminiłabym go teraz na dziewczynke
ciezko mi uwierzyc, ze moglabym zostac kiedys mama córeczki, ale zobaczymy co bóg da i czy da....
dawno mnie nie było, ostatnio jak elmo ogłosiła, ze bedzie chłopczyk
jak sie czujecie ciezarówki?
ewelin o rety!!!!!!!!!!! ale news!!!!!! bedziesz miala dziewczynke?!!!! jeny jak wspaniale! gratuluje Ci kochana bardzo bardzo bardzo sie ciesze!!!!! pewnie jestes szczesliwa, az buzia mi sie cieszy na wiesc o tym, ze planowanie sie udaje, gdzie znajde opis Twoich staranek? cudownie! musze do Was czesciej zagladac, taki informacje poprawiaja humor wow! gratuluje jeszcze raz! wybraliscie imie? a jak Antosia?
daria gratuluje zdrowego synka, chłopcy beda sie fajnie razem bawic
piranha jak tam Krzyś i Kaja, jej, a pamietam jak przyszłam na forum jakos chyba w styczniu 2011 i byłas wtedy w ciąży, a teraz Kaja juz taka panna, niesamowite....
krystianmartin jak sie masz? udało sie zafasolkowac?
Andzia jak Twoi chłopcy? jak sobie dajesz z nimi rade dzielna mamo?
mamakaja działasz?
kto jeszcze jest w ciąży?
u nas dobrze, chłopcy rosna, mały jest przesłodki, nie zaminiłabym go teraz na dziewczynke

Jedna wiecznie skora do wypisywania Ci badan jakie chcesz, lekow jakie chcesz nawet na "oko" jak bylo teraz z CLO. Druga z kolei mniej "pala miloscia" do pacjentek, ale na pewno jest konkretniejsza o wiele od pierwszej, bardziej szczegolowa, i przede wszystkim jak robi usg to mowi co widzi, a nie tak jak ta dzis na moje pytanie czy widac juz dominujacy pecherzyk - yyy..aaaa....tu jest taki jeden byc moze ze Niego cos bedzie
No tak. 
mowie : Ze co ? A on, ze tak wlasnie, wiec powiedzialam ze po moim trupie, albo przeksztalce od razu po urodzeniu na dziewczynke