Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
wczoraj Mati miał występy i wszystko poszło super git:-)
;-)
Oj, zebyście widziały moją biedną Julitkę!!!! Kitek był wpuszczany do domu przy chomikach. Jka spały, to spał obbok klatki,a jak się ruszały, to próbował swoich sił. Jednak nie miał szans. W piątek Julitka zdjęła klatkę na podłogę, żeby kitek nie wskakiwał na meble i poszła do kuchni na kolację. Długo jadłyśmy, rozmawiałyśmy, trwało to i trwało. Nagle Julitka pobiegła do pokoju, bo usłyszała jakiś rumor. No i tragedia: klatka otworzona, trociny rozsypane, a kitek pod łóżkiem i słychać było jak je chomika
Julitka zrozpaczona szlochała i krzyczała: mama, on go tera je, bo słyszę jak mlaska i gryzie!!!!! Oj, przeżyła bidulka, aż się bałam, że dostanie gorączki z przeżycia. Ja natomiast byłam w strachu, czy zjadł oba, czy może drugi chomik niepostrzeżenie uciekł na dom. Przeszukałam kąty z latarką i nie znalazłam, więc chyba z tym pierwszym uporał się najpierw a my juz zastałyśmy zajadanie drugiego. Potem kitek wyszedł spod łóżka oblizując się, co jeszcze bardziej zasmuciło Julitkę.
cały brzuch opuchnięty , tak na dole , bliżej tyła no i na nóżce jaiąś dziwną narosli ma i ma mniej juz sił.
na połowe zarobiłam na allegro;-) a dziś kupiłam buciki, że była promocja to kupiłam dwie pary
:-)
wczoraj miałyśmy miły dzień, bo przyleciała moja kuzynka z Irlandii i spędziłyśmy go razem
nasze dziewczyny nie mogły się ze sobą nabawić;-) kilka fotek na FB wrzuciłam;-)
następnego dnia Omar zapytał skąd się bierze kurczaka na obiad i zastanawiałam się skąd to pytanie 

Donus ja bardzo Ciebie i Julitke przeprasza,bo to napewno bylo wielkie przezycie dla nie,ale jak przeczytalam komentarz Julitki i wyobrazilam ja sobie to zaczelam sie smiac![]()
Ja wczoraj miałam pierwszy trening, bo zaczęłam pracę nad sobą. Co dziwne dziś czuję sie dobrze, nie mam zakwasów z czego sie cieszę![]()