reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

reklama
pracodawca ponosi tylko koszt pierwszych 30 dni
a za macierzynski placi zus - pracodawca nic nie placi

No tak, ale za zaległy urlop po macierzyńskim juz płaci pracodawca, a po roku + zaległego to moze być nawet ok 40 dni czyli 2 miesiące muszę płacić za urlop pracownika, którego w strukturach firmy nie miałam przez 20 miesięcy. Ręce opadają i płakać się chce :'(

hej ja wpadłam tylko resztką sił u nas jelitówka zaatakowała wszystkich od wczoraj wieczora my z mężem " jedziemy na dwie strony" on chociaż wziął jakieś leki ja musze się meczyć. Amelka też jescze wymiotuje - jedna wielka masakra :no:

hej ja wpadłam tylko resztką sił u nas jelitówka zaatakowała wszystkich od wczoraj wieczora my z mężem " jedziemy na dwie strony" on chociaż wziął jakieś leki ja musze się meczyć. Amelka też jescze wymiotuje - jedna wielka masakra :no:

Ale was wszystkich zlapalo:no: Ale to cholerstwo wlasnie tak szybko sie rozprzestrzenia. Kurujcie sie!

byłam u lekarza, wszystko ok :-)
mam za dwa tygodnie wprowadzić witaminy i odstawić duphaston.
wkleiłam zdjęcie na wątku usg, na razie wygląda jak mały kurczaczek (taki ze sklepu w całości heheh), widziałam rączki :)
przy okazji wyjdzie na jaw, ze mam na nazwisko tj nick jednej z was:-D

Bąbelek zdrówka dla was, zrób ten rosół o którym pisałam, mozna zamiast soli użyć orsalit.

jak to jest z tą sodą? zrobiłam dziś, pieniło się przez sekundę może. to oznacza, ze chłopak czy dziewczyna? ;-)

ja mam zwolnienie "chory moze chodzić" kod 2 czy jakos tak, ze względu na warunki pracy. może sobie śmiało ZUS przyjść, zapytam wtedy kiedy wypłata:-D

zapytałam gina wprost już na pierwszej wizycie, ale on nie skąpi zwolnień, sam pyta czy potrzebne

reklama
byłam u lekarza, wszystko ok :-)
mam za dwa tygodnie wprowadzić witaminy i odstawić duphaston.
wkleiłam zdjęcie na wątku usg, na razie wygląda jak mały kurczaczek (taki ze sklepu w całości heheh), widziałam rączki :)
przy okazji wyjdzie na jaw, ze mam na nazwisko tj nick jednej z was:-D

super wiesci z wizyty:tak:

No w koncu koniec pracy:-)

Uciekam na autobus.

Do góry