reklama
Szuszunia
Fanka BB :)
w 13 - 12 skonczony masz![]()
no fakt

a dziewczyny ? boje się ze znow nie w temacie jestem.... dobrze mi się wydaje że jest już jakaś grupa majowa? poproszę zaproszenie. wysłałam prośbę ale nie wiem kto moderuje...
ewelinka2106
Witam was wraz z mega katarem i kaszlem 
Nie uwieżycie.. Wczoraj przszedł polecony do M. Zdjęcie z fotoradaru 500 zł mandatu i 10 punktów
ale najbardziej dziwne to ze jechał samochodem który sprzedaliśmy prawie 2 lata temu
Nowy włąściciel przez tyle czasu jeździ na papierach M i naszych starych rejestracjach a powinien zmienic rejestracje bo to całkiem inne województwo. Na szczescie mamy umowę sprzedaży. Do 7 dni mamy wysłać kopię tej umowy i mam nadzieje ze tak sie zakonczy ta cała "przygoda"
Fajne te wasze zwierzaczki
Kocie oczy nie do opisania 
My mamy dwu letniego owczarka niemieckiego który biega sobie po ogrodzie. I tak jak Lena mamy chomika, Rocznego.
A wcześniej mielismy rybki, koszatniczkę i przez kilka tygodni królika.
Mój M to zwierzaki strasznie lubi. Tylko koty jakoś do nas nie przemawiają ;/
Straciatella- ta grupa jest otwarta? Każdy może wejść i czytać?
Nie uwieżycie.. Wczoraj przszedł polecony do M. Zdjęcie z fotoradaru 500 zł mandatu i 10 punktów

Fajne te wasze zwierzaczki
My mamy dwu letniego owczarka niemieckiego który biega sobie po ogrodzie. I tak jak Lena mamy chomika, Rocznego.
A wcześniej mielismy rybki, koszatniczkę i przez kilka tygodni królika.
Mój M to zwierzaki strasznie lubi. Tylko koty jakoś do nas nie przemawiają ;/
Straciatella- ta grupa jest otwarta? Każdy może wejść i czytać?
Ostatnia edycja:
Załączniki
Oj, to współczujęCiekawa jestem czy ktoś oprócz mnie jeszcze nie śpi....
Ja pewnie nie zasne do rana. Mój M wywinął mi taki numer którego sie nie spodziewalam w najczarniejszych snach.
Tylko myśl o dziecku nie pozwala mi zwariować....
Łobuz, łobuzco za mina? wygląda na łobuza![]()
Oj, to niedobrzecześć wam moje drogie..
wczoraj zrobiłam mężowi z okazji urodzin ciacho 3 bit- pyszne. no i po zjedzeniu małego kawałeczka tak się źle czułam że szokniedobrze mi było strasznie..chyba kijanka nie lubi słodyczy....
Ja mam shih tzu więc małegoaesthete jakiej rasy masz pieska? Wiesz? moja suczka byla duzym psem, podobnym do owczarka belgijskiego. A w mieszkaniu 40 m kw bylo naprawde ciezko.
A mi się wydawało że w drugi trymestr się wchodzi jak jest skończone 13 tyg... Bo tak to ja bym niby wchodziła w drugi trymestr za tydzień a gin mówił że w listopadzie.Straciatella weszłaś w 2 trymestr- najlepszy![]()
to ja mam termin na 9 maja....i co najlepsze pol mojej rodziny to majowki
![]()
Jesteśmy dokładnie na tym samym etapie ciąży i ten sam termin
Miłego dnia dziewczyny :*
Edit: dziewczyny, sprawdziłam i mylicie się co do drugiego trymestru. Ja wg suwaczka mam 11t czyli weszłam w 12, a drugi trymestr zaczyna mi się 8 listopada, czyli po skończonym 14t.
Ostatnia edycja:
martuska507
Witam porannie jeszcze z łóżka. M pojechal do pracy a my dosypiamy. Ja w łóżku a pies Ludwik u siebie na legowisku, na spacerze jeszcze nie byl
Dzisiaj mam zamiar posprzatac w domu i poprasowac. Zobaczymy czy sie uda
olapaloprojektanci w Warszawie biora miedzy 100 a 150 zl za metr. Planuje najdrobniejsze szczegoly nawet takie jak gniazdka czy kontakty. Gres, parkiet, oswietlenie, meble jezdzi i i wybiera z Toba
przygotowuje projekty techniczne wszystkich szafek w kuchni, szaf zabudowanych tak, ze od razu sa dla stolarza. Wedlug mnie to jest uczciwa stawka bo bedzie to trwalo kilka miesiecy i ona sie naprawde napracuje.
Dzisiaj mam zamiar posprzatac w domu i poprasowac. Zobaczymy czy sie uda
olapaloprojektanci w Warszawie biora miedzy 100 a 150 zl za metr. Planuje najdrobniejsze szczegoly nawet takie jak gniazdka czy kontakty. Gres, parkiet, oswietlenie, meble jezdzi i i wybiera z Toba
ewelinka2106
Edit: dziewczyny, sprawdziłam i mylicie się co do drugiego trymestru. Ja wg suwaczka mam 11t czyli weszłam w 12, a drugi trymestr zaczyna mi się 8 listopada, czyli po skończonym 14t.
Też to sprawdzałam i tez mi pokazuję po skończonym 14t. Można się pogubić

reklama
Witam 
W końcu troszkę dłużej pospałam
Miałam sen, że urodziłam śliczną córeczkę z czarnymi włoskami podobną do mnie
Jak byłam w ciąży z synkiem to przyśnił mi się chłopczyk podobny do męża
No ciekawe czy i tym razem sen się sprawdzi.
Jakie plany na dzisiaj?
U mnie zakupy, lenistwo i pakowanie, bo jutro lot do Polski
wichurka co się stało?
Makao dziękuje
My z mężem rozmawiamy po polsku i angielsku i tak samo Tomek 
karoli ależ mamy międzynarodowy wątek
Włosi to naprawdę tacy romantycy?
My z mężem poznaliśmy się w Irlandii 5 lat temu
Odwiedzałam koleżankę tutaj.
W końcu troszkę dłużej pospałam
Miałam sen, że urodziłam śliczną córeczkę z czarnymi włoskami podobną do mnie
Jak byłam w ciąży z synkiem to przyśnił mi się chłopczyk podobny do męża
No ciekawe czy i tym razem sen się sprawdzi.
Jakie plany na dzisiaj?
U mnie zakupy, lenistwo i pakowanie, bo jutro lot do Polski
wichurka co się stało?

Makao dziękuje
karoli ależ mamy międzynarodowy wątek
Podziel się: