reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Cztery koła dla naszych pociech - WÓZKI, foteliki etc.

ja będę kupować wózek peg perego z pompowanymi kołami i amortyzacją :) więc są takowe..
a jeżeli chodzi o foteliki to też maxi cosi cabrio fix polecam. tez 5 gwaizdek w testach adac a przy odpowiednich adapterach pasują do większości wozkow

a mogłabyś podać tu jakiś link, bo grzebie od kilku dni i z takich interesujących znalazłam tylko taki wariant : Peg-Pérego Book Plus Completo Modular
ale tu są gumowe koła

reklama
a mogłabyś podać tu jakiś link, bo grzebie od kilku dni i z takich interesujących znalazłam tylko taki wariant : Peg-Pérego Book Plus Completo Modular
ale tu są gumowe koła

z synkiem miałam 5 różnych wózków (od Maxi Cosi po maclareny i peg perego), nigdy takiego klasycznego - teraz mi taki pasuje. dla majowego dziecka idealny!!
ma podwójną budkę - letnia jest super. dziecko może siedzieć. i można przypiąć je pasami. gondola jest bardzo duża. wszystko co teraz sobie wymarzyłam ;)

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2013 sklep internetowy: CULLA Classico VELO 2013 wózek głęboki

tylko czekam na kolorystykę 2014 bo w 2013 nie postarali się z kolorystyką

Ostatnia edycja:
A porównywałaś może rozmiary tej gondoli Culla z Navetta XL ( jest w tamtym wozku który wstawiłam) to mnie ciekawi :) muszę znaleźć jakąś hurtownie i pooglądać na żywo.

- do tej culli mozna zamontować spacerówkę ? bo coś widze tylko wersje z gondolą

Ostatnia edycja:
A porównywałaś może rozmiary tej gondoli Culla z Navetta XL ( jest w tamtym wozku który wstawiłam) to mnie ciekawi :) muszę znaleźć jakąś hurtownie i pooglądać na żywo.

- do tej culli mozna zamontować spacerówkę ? bo coś widze tylko wersje z gondolą
można porownac w sklepie internetowym. zazwyczaj wymiary podaja.
tak, można zamontować spacerowke. można tez do tego stelaża z pompowanymi kolami dopkupic gondole navette XL. w peg perego teraz można wszystko mieszac i dpoasowywac bo pasuje dosiebie. rewelacyjny serwis jest w Poznaniu. dla mnie daleko ale kiedyś mąż przy okazji zawiozl nasz wozek do przeglądu to za darmo wymienili nawet kolka na nowe i plastiki w budce - chociaż nie wymagalo tego :) wszystko co trzeba to sprowadzą itp. ogolnie wozki bardzo dobrej jakości.

sluchajcie - a wiecie moze czy np w styczniu czy lutym beda wyprzedaze wozkow 2013?

jeszcze nie będzie, wozki rządzą się swoimi prawami. np. maclareny pojawily się w 2013 roku bardzo pozno... na koniec roku niei było jeszcze kolekcji, w lutym już było wiadomo jakie ale polscy dystrybutorzy nie spieszyli się. inne kolekcje podobnie.

reklama
Do góry