Ale sie tu dzieje :-)Czytalam ale nie mialam jak wam odpisac:-( A dzisiaj nadrobilam zaleglosci:-)
Po pierwsze Fusun GRATULUJE!!!!!
Ja od początku wierzyłam:-):-) Taka beta to może i bliźniaki co???? A najlepsze jest to ze jeszcze trzeci Ci zostal ale byście mieli liczna rodzinkę ale po tego dzielnusia będziesz musiała iść, nie ma bata:-)
Juz nie bede pisala kazdej z osobna ale tym co transferuja i punkcjonuja zycze sukcesu:-):-):-) Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, ze jestescie juz tak blisko szczescia.....
Aha od kiedy zaczęłam tu pisać to wszystkie bety pozytywne i tak musi zostać do końca!!!!
U mnie jest 2dc wiec juz dwie tabletki antkow pochloniete. 18.11 mam lekarza i bede wiedziala co dalej:-):-):-)
Dziewczynki miłego wieczoru:-):-):-)
Po pierwsze Fusun GRATULUJE!!!!!
Ja od początku wierzyłam:-):-) Taka beta to może i bliźniaki co???? A najlepsze jest to ze jeszcze trzeci Ci zostal ale byście mieli liczna rodzinkę ale po tego dzielnusia będziesz musiała iść, nie ma bata:-)
Juz nie bede pisala kazdej z osobna ale tym co transferuja i punkcjonuja zycze sukcesu:-):-):-) Nawet nie wiecie jak wam zazdroszcze, ze jestescie juz tak blisko szczescia.....
Aha od kiedy zaczęłam tu pisać to wszystkie bety pozytywne i tak musi zostać do końca!!!!
U mnie jest 2dc wiec juz dwie tabletki antkow pochloniete. 18.11 mam lekarza i bede wiedziala co dalej:-):-):-)
Dziewczynki miłego wieczoru:-):-):-)
wiem że jedyne o czym nie myślisz to pięniądze, ale chowając swojego Aniołka masz prawo do zasiłku pogrzebowego w wyskości 4000 zł a koszt pochówku jeśli jest grób to maksymalnie 1000 zł. To jest jedna z niewielu śwaidczeń które można wziąć z ZUSu a składki płacimy co miesiac nie małe, a może przydadzą się pieniądze na kolejną stymulacje bądź na cokolowiek innego. Należy Ci się to, to nie jest żadne wyłudzanie, masz do tego pełne prawo. Ale decyzja zostaje do podjęcia Tobie.