Pat mam nadzieję że dzisiaj już ok
Iwona powodzenia na wizycie!!
Kotka może na IP skocz? Lub do gina, tak jak dziewczyny tu radzą. Zrobią usg i się uspokoisz... Stres nie pomaga...
Co do tabelki z płcią mnie się nie sprawdziło, córa powinna byc chłopcem

Teraz też chłopiec wychodzi, ciekawe czy tym razem się sprawdzi czy będzie druga córa No i co do cery, z córcią wyglądałam naprawdę dobrze... każdy mówił że będzie synek bo wręcz promienieje ;-) Włosy, cerę i paznokcie miałam rewelacyjne.Teraz z kolei wyglądam paskudnie...
Witam też nowe majowe foremki! :-)
Gdzie polecacie kupić to mydło aleppo? Ja też kupuję takie naturalne ale jakoś nie mam zaufania do tutejszego sklepu stacjoonarnego, często w PL kupuje i sobie przywoże, Możecie polecić jakiś skep online?
U mnie w rodzinie oczekują teraz chłopca...

Ciekawe czy będzie chłopiec czy dziewczynka...
A co do dziewczynek to ja byłam taką wyczekiwaną i chcianą przez każdego, w całej mojej rodzinie sami chłopcy byli, mam starszego brata i samych kuzynów, kuzynki ani jednej. Fajnie tak słuchać przez całe życie od każdego jakim chcianym się było i wyczekiwanym, do tej pory jestem dla każdego Asiunia

Tak się czasem zastanawiałam czy było by inaczej gdybym była chłopcem...?
Wiecie co, ja wczoraj 1 raz wzięłam witaminy z żelazem dla kobiet w ciązy... Już wieczorem mnie mdliło, teraz też mi nie dobrze, aż głowa zaczyna mnie pobolewać...

A mdłosci mi minęły kilka tygodni temu...
Moja córa w przyszłym tygodniu ma urodziny, w następną sobotę robimy przyjęcie... Mam nadzieję że dam radę wszystko ogarnąć i że się pomieścimy bo znajomych ma sporo...
Ja kapustkę na bigosik kupiłam, ale dzisiaj na obiad sosik z buraczkami z wczoraj :-)
Zosiasamosia, ale teściu pojechał...

Wypadało by mu odpowedzieć że na to liczysz, ale czy jest sens się zniżać do takiego poziomu? A Twój mąż to słyszał?
Co do blędów to ja też czasem robię, na niektóre nie zwracam uwagi, ale niektóre rażą mnie w oczy bardzo (mimo że nie zwracam nikomu uwagi z tego powodu), np właśnie takie Tobie, Was itp z małej litery - dla mnie to brak szacunku do osoby z którą się piszę, tak samo jakby napisac imię z małej litery.
Aesthete ja też chcę taką koszulkę!! Cudowna!!

Co do mieszkania spróbuj dać ogłoszenie że sprzedasz ale tylko za gotówkę... może ktoś się trafi...