• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Progesteron

reklama
Na podstawie tego że jestem po dwóch poronieniach i miałam lekkie różowe plamienie .
Generalnie przeisanie w ciemno progesteronu bez zbadania wcześniej jego poziomu nie swiadczy o lekarzu za dobrze. Poronienia mogą miećrózne przyczyny, niedomoga lutealna jest jedną mozliwoscią, ale to wypadałoby wcześniej zbadać.
Ten lekarz w ogóle sprawdził czy pecherzyk jest w macicy? Jak we wtorek miałaś betę 200, to srednio chce mi się wierzyć, ze w czwartek był juz obraz na USG.

To na jakiej podstawie lekarz zalecił suplementację?
Na podstawie tego że jestem po dwóch poronieniach i miałam lekkie różowe plamienie ..
Generalnie przeisanie w ciemno progesteronu bez zbadania wcześniej jego poziomu nie swiadczy o lekarzu za dobrze. Poronienia mogą miećrózne przyczyny, niedomoga lutealna jest jedną mozliwoscią, ale to wypadałoby wcześniej zbadać.
Ten lekarz w ogóle sprawdził czy pecherzyk jest w macicy? Jak we wtorek miałaś betę 200, to srednio chce mi się wierzyć, ze w czwartek był juz obraz na USG.
Na USG nie było jeszcze nic widać . Ja badałam HCG total ilościowy nie betę hcg . I HCG 19 grudnia miałam już 1200 ale to HCG na wynik bety teraz dopiero pierwszy czekam .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry