reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

Melduje sie i ja. Moja mala spala dzis cala noc u siebie i nie przylazila po mnie :tak:, ale za to ja do 3 nie moglm zasnac z wiadomych przyczyn ZAB :wściekła/y:, ale znalazlam sposob "gozdziki" i zadzialalo :tak:, zab do tej pory nie boli.

Dzieki dziewczyny co do imienia, wlasnie mi tez bardzie siej podoba Louis :tak:, upewnilyscie mnie ;-).
Iwona fajnie ze tak sie udalo z tymi szafkami, moi znajomi tez robia remonty i tez czasami maja jakeis meble. Ale moj M robi w restauracji to ja zamiast mebli mam pyszne jedzenie :-).
Doris prezenty juz masz, super ja jeszcze nie mam na urodziny dla mlodej a ma za 11dni a co dopiero na swieta :sorry:.
Uciekam narazie pozniej sie odezwe ;-).

reklama
ech i jak ja mam was nadrobić po weekendzie. W weekend staram się odpoczywać od kompa i zazwyczaj nie zaglądam.

mamcia- zdecydowanie Louis.
Fajnie że wyprawka skompletowana. Ja też mam już prawie wszystko a z ubrankami to wręcz chyba przegięłam:sorry: no i mam nadzieję że syn nie wywinie numeru i nie zamieni się w córeczkę:-p

Monika - ciebie nie było na forum i nie wiem czy ci nie umknęło to z Antonią. Ja tam się akurat Doroty nie obawiałam że okażę się trollem ale rozumiem Stefę że wolała się upewnić. ;-)

happymama wlasnie tez mi sie wydaje ze zaczynam przeginac z iloscia ;-), ale to wszystko takie piekne :-D, a dziewczynka nawet nie strasz ;-).

nie wiem czemu nie pokazało mojej fotki na zamknietym, to wrzucam tutaj:
26 tygodni. (1).jpg 26 tygodni..jpg

zapomniałam że w PL dzisiaj święto!

Załączniki

• 26 tygodni. (1).jpg
    26 tygodni. (1).jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 58
  • 26 tygodni..jpg
    26 tygodni..jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 58
Jestem i ja:D
Dziewczyny brzuszki sliczne:):):)

Dla chlopakow sa takie cudne rzeczy ze ja te bym sie nie mogla powstrzymac:p:D

U nas pada,ciemno buuuu
M zaraz do pracy i zostajsama n placu boju:cool:

Mamcia w jakiej restauracji?

Iwona super trzeba kozystac!:)
Moj M tez wraca z pracycy jak dziewczyny spia i tez usypiam je na raz tzn z Jagod n rekach ide do pokoju blizniakow siadam z nimi na lozku i czekam az usna.W tym czasi Jaga tez usypia i ja zanosze do nas. Gabi jak sie nie kreci to albo usypia z blizniakami albo u siebie:)

Dorota jezeli to jest dobry gin to nie rezygnuj a z anemia nie ma zartow.Powinnas przedewszystkim zmienic diete i przyjmowac zelazo bo anemia moze byc zagrozeniem dla ciazy.

Ostatnia edycja:
Przed chwila przyszedl mi komplecik :).
Poziomki w wagamamie, napewno jest tez u was maja pyszne jedzenie :).
Mnie cos zoladek boli i mdli :(, oby tylko nie jelitowka.
M ma dzis wolne ale znajomy zadz. czy mu pomoze w pracy i pojechal, tez sama siedze a raczej leze pod kolderka z lily ;)

Załączniki

• 1384169642800.jpg
    1384169642800.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 47
Mamcia ale przynajmniej korzyść jakaś z pracy jest poza kasiurka ;-)

Brzuchalki śliczne :)

Mamcia ja taki jak Ty teraz to z Patrykiem miałam pod sam koniec ciąży ;-)

Pozimki jakbyś miała ich kłaść każde osobno to by Ci pół nocy zeszło ;-)

Dorota ja miałam pisać to samo co Poziomki, bo właśnie doczytałam o anemii- ja w ciąży zawsze miałam- z Amelką najmniej, ale z Patrykiem dopiero branie potrójnych dawek żelaza pomogło, więc nie ma żartów z tym, bo teraz Maleństwo potrzebuje, więc może wybrałabyś się do niego to może choć da ci skierowanie na badania krwi żeby sprawdzić tą anemie i zobaczyć czy właśnie nie powinnaś się w żelazo też uzbroić ..
A jak lekarz dobry to idź i zobacz co i jak, zawsze po pierwszej wizycie jakby było źle to możesz szukać innego- u Nas nie ma tak dobrze ;-)

a u Ciebie termin porodu kiedy wypada według OM? jakoś pewnie lipiec lub początek sierpnia?

-ostatnio znowu męczą Mnie ciążowe myśli - :no:

reklama
mamcia- no też masz spory brzuszek;-)
komplecik śliczny!

Ja miałam anemie tylko z Mają w ciąży, teraz biorę żelazo bo hemo zaczęła lecieć troszeczkę w dół więc zapobiegawczo biorę.

Do góry