reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

No moje dzieci tez do babci ciagna..jak to dzieci, ale zeby chociaz raz na spacer zabrala to zapomnij. Jak chorujemy to nawet nie przyjdzie bo mowi ze nie chce sie zarazic, masakra. Faceta tu poznala i sie bawi.

reklama
To nie tylko u ciebie u mnie tez nie ma szalu, mlody woli zbierac misie z angry birds ;)
Zjadlabym cos dobrego, jakiegos fast fooda, obciekajcego tluszczem :D

Ostatnia edycja:
no może kiedyś... chociaż zaczynam w to powątpiewać.

znajomi mają grzywacza młoda wytrzymała 4h
inni mają maltanczyka wytrzymała 40 min .. przy kundlu udało nam się wysiedzieć 1h
a jeszcze inna ma shitzu ( nie wiem jak to się piszę ) to udało się nam być 3 dni w odwiedzinach!

czyli przed zakupem psa najpierw próba który wydziela najmniej białka i który najmniej się łuszczy .. a to raczej na dzień dzisiejszy nie możliwe

alergie ma straszną, wysypka na twarzy, katar, kichanie a na sam koniec atak duszności..

mamcia takie są młode babcie właśnie .. niech się bawi ;) Ty jeszcze trochę i też zaczniesz szaleć

u mnie szał bo dziewczynka z przedszkola ma i przyniosła.. i tak o tym sposobem furbiego ma już 6 dziewczynek ;)

zobaczymy może się zlitujemy i kupimy .. takiego jednego na spóle haha :rofl2:

Mamcia przykro mi:(
Ja mam wlasciwie tylko mame i ciesze sie ze jest jaka jest.
Moja Gabryska tez lubi angry birds:)

Stefa szkoda bo piesek to fajny przyjaciel dla dzieciakow

My jestesmy caly czas na etapie ksiezniczek hello kitty i marvela

reklama
Do góry