Stazi - ja z północy jestem, już wspominałam że to raczej nieplanowane było, ale też wiedzieliśmy że coś się może stać, bo kochaliśmy się bez gumki kilka razy. Ogólnie mam bardzo nieregularne cykle, i byłam pewna że już dni płodne dawno minęły, ale jednak musiały nastać po jakichś 50 dniach od poprzedniej miesiączki. Szczerze mówiąc już sobie wmawiałam zespół policystycznych jajników, bo takie rzadkie te miesiączki były, że się bałam że w ogóle będzie ciężko o dzieci

. Ale to wszystko było raczej ze świadomością, mój chłopak bardzo chciał mieć dzieci (mimo że jest w moim wieku) i nawet nakręcał mnie na to w pewien sposób ciągle to mówiąc i nalegając na taki seks

. Także nie będę udawać że nie wiedziałam że tak się robi dzieci, po prostu dojrzeliśmy psychicznie do tego momentu oboje tak naprawdę, jedyne co nam przeszkadza to moje studia, ale to był taki zew natury
I hej Readerle - ja też dopiero się dołączyłam do dyskusji
Skorupka - ten snickers to najlepszy wynalazek świata - uwielbiałam go jak byłam mała. Ale samo masło orzechowe też jest super, obojętnie jakiej firmy

(tzn. dobrze patrzeć żeby było dużo orzechów)