reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
witam nowe staraczki
Kama niech beta rośnie idealnie:-)
Agha iui to nic strasznego,nie trwa to długo,bo może z pięć minut,plus jakieś 10-15 minut będziesz musiała jeszcze poleżeć na fotelu a potem dłuuuuuuuuuuugie dwa tygodnie czekania czy się udało.życzę ci aby ta pierwsza próba była ostatnią i na Mikołajki będziesz miała super prezent:-)

.................@ nadal brak,poczekam jeszcze tydzień jak nie przyjdzie to pójdę na bete..........

reklama
Asita: w tym cyklu starania metodą naturalną - przewidywany termin @ 14.11.2013
Kama: 14.11.2013. wysoka beta- jest wysoka
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

78Lena: 14.11.2013. wizyta u gina w celu ustalenia dalszych kroków, zdiagnozowane PCO
MagdaM33: 18.11.2013 wizyta na podjęcie decyzji
Ladybea :18-19.11.2013 prawdopodobnie wynik HSG
Nati35: 19.11.2013 wizyta z wynikami u gin i dalsze działania
Kara86:20.11.2013 podglad pecholi
Majka K: 21.11- odbiór wyników badań i umówienie się na HSG
Madziulka Rz: 23.11.2013 wysoka beta
Ladybea: 27.11.2013 prawdopodobnie wynik AMH
Merlin: w listopadzie starania naturalne, na grudzień planowana 2 IUI
Brydziajones: grudzień planowana 1 IUI
Kasica: w grudniu wizyta w Klinice i rozmowa o IUI
Kasik36: styczeń 2014 planowane II ivf
Kwiatuszek: totalny spontan:)
Enni: ogarnianie procedur związanych z in Vitro
Smerfeta: ~ styczeń 2014 --> ivf runda druga
Pole: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

Joanna82: nasza szczęśliwa przyszła Mamusia:)

witam Was wszystkie po moim intensywnym, imprezowym weekendzie:) kurczę nie było mnie 2 dni a tu tyle do nadrobienia:) ale spokojnie:) zaraz nadrobię zaległości

agha- witam:) życzę Ci powodzonka i uwierz, że są przypadki gdzie już pierwsza IUI daje efekt:) - mam nadzieję, że tak będzie w Twoim przypadku:)

sylwka8825
- witam Cię gorąco ... i powodzenia:) ja też mam PCO ale staram się z tym walczyć, u mnie niestety pierwsza IUI wyszła negatywnie, ale mam zamiar podchodzić w styczniu do kolejnej IUI... i zobaczymy

agaja82- witam:) miło, że do Nas dołączyłaś:) tez mam PCO. U mnie laparoskopia pomogła chwilowo, miałam zabieg w czerwcu a już w październiku pojawiły się nowe pęchole:(

ladybea- oooo masakra, co za weekend:) dziś w pracy dosłownie umierałam... jednak po takim długim czasie abstynencji alkoholowej wypicie nawet 3 drinków może okazać się mega dawką:) ale o dziwo nie było płaczy i lamentów tylko pląsy na parkiecie do 6 rano:) akumulatory naładowałam a teraz czekam na nowy cykl i ... tak się zastanawiam czy robić 2 IUI w grudniu, czy zacząć od stycznia. Nawet nie wiesz jak się cieszę,że Twoje wyniki wyszły ok... jaki masz dalszy plan?? podchodzisz do IUI jeszcze w tym roku??- trzymam za Ciebie mega kciuki:)

Queen-przykro mi bardzo... wiem jak to boli i wkurza ale nie poddawaj się, dasz radę... przecież każda z Nas wierzy w to, że w końcu się uda:)

buziunia- trzymam kciuki:)

wrzucam aktualną listę aby nie zniknęła... i jak już wcześniej ustaliłyśmy wykreślam terminy... które już minęły, jednocześnie proszę wszystkie nasze nowe koleżanki agaja82, agha, sylwka8825 o wpisanie na listę:) będzie Nam wszystkim łatwiej:)

MagdaM33: 18.11.2013 wizyta na podjęcie decyzji

cześc dziewczyny..................
Dziś mam ****o..... dzień i nastrój:-:)-:)-:)-(...w pracy,to nawet popłakała sie,jakis smutek mnie ogarnął,że brak słów:(:(:(.....

cześć dziewczyny,

u mnie powoli zaczyna się dziać. od 1 grudnia zaczynam brać anty i w styczniu 2014 ivf. nie jestem w stanie sobie tego uzmysłowić i poukładać w głowie. aż mi niedobrze

teraz śmigam poczytać o Was

kasica82 przytulam i pocieszam

MagdaM33: styczeń 2014 IVF

Hej wszystkim. Jest po wizycie. Troche zschrzanilam ten cykl bo nie potrzebnie wzielam clo. Al jutro mam wizytę na nzf u zwykłego ginekologa po to zeby wystawil skierowanie na iui bo jest refundowane i bez limitu. Tak wiec moze udaa sie zaoszczedzic spora kase. Bo do rzadowki trzeba miec 4iui do kwalifikacji. Tak wiec jutro ciag dalszy....

reklama
Cześć dziewczyny
Nie było mnie cały dzień bo niestety w pracy nie mam czasu zaglądać a tu tyle do nadrobienia :)

Queen - przykro mi ale nie poddawaj się ja to samo przeżywałam w poprzednim cyklu.
Agha - trzymam kciuki. Nie ma czego się obawiać to nic nie boli, tylko najgorsze te nerwy :)
Merlin86 - ja miała robioną laparoskopię w lutym i od tamtego czasu jest super - nie zapeszać. Cykl wspomagany clo i później luteina bo bez tego nic nie będzie.

Wstawiam zaktualizowaną listę.

AgaJa82: 22.11 - wizyta u gin i decyzja kiedy 2 IUI
MagdaM33: styczeń 2014 IVF

Do góry