reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
ladybea,bardzo sie cieszę,że jajowody drożne!!!!:tak:super wieści i tak dalej,czekamy,na same dobre informację!!!
Magda ,tylko tyle po wizycie???????????????:szok:...napisz cos więcej itd!!!!!czekamy:-)

Hej Dziewczyny widzę ze wszystkie gnacie do przodu a ja tak w miejscu stoje. Ale nic lekarz stwierdził że jak chcemy zrobić iui zgodnie że sztuka to hsg warto zrobic więc przyjdzie czekac

Ladybea super że jajowody drozne, tak jak Ty czekam z niecierpliwieniem na wynik amh

Agha życzę powodzenia i trzymam kciuki

Cześć Dziewczyny,
Hej wszystkim. Jest po wizycie. Troche zschrzanilam ten cykl bo nie potrzebnie wzielam clo. Al jutro mam wizytę na nzf u zwykłego ginekologa po to zeby wystawil skierowanie na iui bo jest refundowane i bez limitu. Tak wiec moze udaa sie zaoszczedzic spora kase. Bo do rzadowki trzeba miec 4iui do kwalifikacji. Tak wiec jutro ciag dalszy....
Sylwka ani jedna iui nie jest wymagana do rządówki :no: Warunki przystąpienia znajdziesz tu (w przypadku czynnika żeńskiego): Kobieta | invitro.gov.pl

Ladybea ciesze się, że z jajowodami wszystko ok :tak:
MagdaM, czyli i Ty do ivf... już trzymam kciuki za powodzenie :tak:

Dobry wieczor:happy2:
Ladybea Dziekuje mam sie całkiem niezle...Choc cały wczorajszy dzien z przyjaciółmi skrecalismy meble i wcale nie złożyliśmy....co za beznadziejna firma...największemu wrogowi nie zycze tych mebli...
Ale widze u Ciebie krok do przodu;))))

Witam nowe dziewczyny, na przywitanie fluidy:rofl2:~~~~~~~~~~~~~~~:rofl2:

Pamietacie starsze dziewczyny jak kiedyś pisałam o znajomej znajomej, ze miała 8 czy 9 iui, ale tez okropnego meza typu "Maczo" i nikt nie mógł wiedzieć o tym, bo jak to taki byk rozplodowy jak on nie moze zaplodnic zony...
Zdecydowali sie na inv i pierwsze im wyszlo (w Gamecie w Gdyni).
No i fajnie do tego momentu sie ucieszyłam, ale dalej sie tylko w....
Po pierwsze Oczywiscie NIKT nie moze sie dowiedzieć! Dotrwał żonę w kuchni rozhustal swoje cochones i jest dziecko...
Po drugie wzięli 2 zarodki i na razie z bety wychodzi, ze są bliźniaki. Pamietam jak byłam zestresowana jak u mnie tez Byla dwójka stwierdzona, ale tylko ze względu na sytuacje mieszkaniowa. Tak cieszyłam sie jak wariat, ze dwójka za jednym razem.
A ona Dzis, ze małżonek nie chce dwójki i sie zastanawia co mozna teraz zrobic!
Myslalam, ze mnie rozniesie jak Myslalam o tym wszystkich bliskich memu sercu dziewczynom, którym inv nie wyszło! Choćby Dzis o GizaS i Ewis!!!
Wiem, ze nie mozna tak myśleć, ale na prawdę niektórzy nie zasługują na dziecko!!!
Przepraszam za te słowa, ale jestem wściekła i rozżalona:(

Pole niewiarygodne, nie dziwię się że się wkurzylas tyle osób walczy o dziecko, oni też walczyli a mąż jakiś masakra, rozumiem bliźniaki na początku trochę ciężko ale patrząc na to ile się niekiedy walczy o jedno dziecko to bliźniaki to coś wspanialego, jeszcze nie wiedząc że czeka mnie również walka o dzidziusia sama chciałam mieć bliźniaków pozniej trochę mi przeszło ale teraz byłabym najszczesliwsza, podsiwiam mojego m że i tak dość łatwo podszedł do nasienia dawcy ale często brakuje mi jego wsparcia, czuje się trochę samotna czasami ale może to dla tego że nigdy nie był wylewny
och się rozpisalam , dobrej nocy

Pole pamiętam tą Twoją parę znajomych, dokładnie tak jak mówisz - niektórzy nie zasługują na to, żeby być rodzicami :-( Po tak długiej walce bliźniaki powinny być szczytem marzeń a ona się zastanwia co zrobić ... Jemu się nie dziwię bo z tego co piszesz to jakiś macho idiota ale ona skoro jest Twoją przyjaciółką to chyba taka głupia nie jest :sorry2: Jestem w szoku, sorry ale mnie poniosło :wściekła/y: Nie jedna z nas oddałaby wszystko za takie szczęście a oni nie potrafią tego docenić. Kurcze, żeby jeszcze im to łatwo przyszło ale po 8 IUI to już powinni chcieć nawet trojaczki a Maczo powinien być dumny i wszystkim opowiadać jak to machnął za jednym zamachem dwójkę, taki byk rozpłodowy z niego:wściekła/y: :baffled: Kiepska historia przed snem ...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. Zschrzanilam bo lekarz chcial na nnaturalnym cyklu zrobic. Choc wcześniej mowil ze na clo. No ale coz. Jeszcze jest nadzieja ze uda mi sie na nFz zrobic.

Do góry