Witam kochane Majówki 2014Chciałaby się przyłączyć kolejna majówka, termin mamy na 11-12 maj, 15 tydzień naszego maluszka. Pozdrawiamy serdecznie :-):-)
Witaj, napisz coś o sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam kochane Majówki 2014Chciałaby się przyłączyć kolejna majówka, termin mamy na 11-12 maj, 15 tydzień naszego maluszka. Pozdrawiamy serdecznie :-):-)

U mnie to samo, więc chyba ogólną awarię mająsuwaczek mi się zatrzymał jak to możliwe![]()
teraz zaczynam się szykować do pracy zanieść zwolnienie pewnie kierowniczka będzie bardzo "zadowolona" ehhh zrobię jakieś zakupy (chodzą za mną od wczoraj pomarańcze choć dzisiaj jak się tak naczytałam to nie pogardzę truskawkami
ale te na szczęście mam w zamrażarce) i coś na obiadek muszę wymyślić...
widać jak się znamAśku zarówno L4 jak i macierzyński liczy się z ostatnich 12 miesięcy, jeśli nie było zmiany pracodawcy i jeśli nie było zmiany etatu...
nie chodzę na zwolnienia (nawet na Mrówka), więc nie wiem o co kaman ;-)

troszkę się poobijałam 

dziewczyny podłamałam sie trochębyłam dokończyć zęba i miałam robić 6 z drugiej strony. wiec lekarz mówi mi, ze jego zdaniem to nie 6 mnie ćmi, tylko 8. rozwiercił ją i okazało się, ze jest wielgachna dziura w środku i że nie opłaca sie go leczyć.:-( wiec jutro mnie czeka wyrywanie
. Ponoć ma być szybko bo ząb ładnie sie wysunął, ale boję się dentysty i bez ciązy, a teraz ciagle myślę jak ten stres wpłynie na moje Maleństwo. Zła jestem, ze w ogóle pozwoliłam mu grzebac w tej ósemce. Te ćmienie pewnie nieporównywalne z tym bólem, który jutro bedzie po wyrwaniu:-(
któraś wyrywała zęba w ciązy? sagaa? ty może?
Kupilismy synkowi takie małe organki na nóżkach z krzesełkiem) czuję że to był dobry wybór
dziecko w końcu zajęło się czymś ciekawszym niż uprzykrzanie mi życia
![]()

hej dziewczynki) mój dzisiejszy wyciskacz łez. słucham i słucham i się wzruszam jak głupia Monika Urlik "Córeczko" - YouTube
no i oczywiście sztandarowy hymn szczęśliwych mam-tego to już nie potrafię wysłuchać bez mokrych oczu Natalia Niemen Jestem Mamą to Moja Kariera I am a MotherOficjalny Teledysk - YouTube
wychować ludzi chcę na ludzi... ech, znowu ryczę)
.
witam :-)
;-)
z życia Mrówka
Ślubny (do mnie): podaj mi pilota :-)
Ja: pocałuj Żabkę w łapkę
Mrówek podlatuje do mnie, całuje mnie po oczku, nosku, czółku ;-) wciągam go na kolana i cmokam go w brzuchol i szyję ;-) Mrówek odwraca się do taty i mówi: Widzisz Tatuś, właśnie tak przyciąga się kobiety![]()
![]()

szok!