reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Kasik37 no ja coś tak czuje, ze to nie dla Ciebie stymulacja, bij zabij nie wiem czemu. Tak sie skupiam na tym, ze jesteśmy dość blisko rocznikowo i cały czas porównuje z moja stymulacja i coś mi tu nie gra.
Ale skoro Twoja sie nie sprawdziła,a moja tak to moze jako wsiowy głupek mogę tak myślec...no nie wiem...
U Blue niestety były to 4 zarodki od dwaczyni, dwa sie nie rozmrozily dobrze, wiec podali Jej dwa pozostałe. Za to musiała oczywiście zapłacić.
Chyba ta opcja sie już skończyła, chyba, ze lekarz zaproponuje Jej znowu kupno, ale czy to by w ogóle jeszcze weszło w program rządowy???
Z lekarzem o tym jeszcze nie rozmawiał, bo za świeże chyba...
Tak czy inaczej nie ma tu żadnej sprawiedliwości.
Ladybea nie będę z nikim już konsultować, bo to położnik jest ze szpiata św. Zofii, a oni tam maja dobra opinie. Zreszta raczej jest odwrotnie, ze cesarek nie "rozdają" a dziewczyny by chciały. Zreszta powiedział mi jakie mogą być skutki takiego porodu:(
Moj strach trochę z tego, ze mojej siostrze poród naturalny przetwLi i na cesarkę, bo dziecku wszystkie parametry spadły, wiec ratowali życie maluchowi.
Ale Ona noe najlepiej to przeszła.
Jest jeszcze jeden powód, ja mam 3 zarodki zamrożone i chce je zabrać. A po cesarce trzeba czekać...a same wiecie, ze u mnie czas inaczej biegnie...

Pole na kiedy masz termin porodu? Wszystko juz gotowe?:)
oficjalnie w karcie na 10.01
Ale cesarkę lekarz chce miedzy świętami a nowym rokiem. To mnie tez stresuje, bo dziecko o rok młodsze w sumie od swojego rocznika i na wstępie będzie miało pod górkę:(
Nic nie mam gotowego...żyje w trzech mieszkaniach, w każdym bajzel, w każdym inne rzeczy, przed przeprowadzka, której teraz nie dokonam, bo nie mam jeszcze łóżka z materacem do spania dla nas...
Mama mi ostatnio powiedział, ze chociaż mi torbę do szpitala spakuje, bo pojadę z niczym...
Bo ja przecież na wszystko mam czas...głupia jestem jak but...

Ale cesarkę lekarz chce miedzy świętami a nowym rokiem. To mnie tez stresuje, bo dziecko o rok młodsze w sumie od swojego rocznika i na wstępie będzie miało pod górkę:(
Nic nie mam gotowego...żyje w trzech mieszkaniach, w każdym bajzel, w każdym inne rzeczy, przed przeprowadzka, której teraz nie dokonam, bo nie mam jeszcze łóżka z materacem do spania dla nas...
Mama mi ostatnio powiedział, ze chociaż mi torbę do szpitala spakuje, bo pojadę z niczym...

Kochana to juz tuż tuż bedziesz tulic swoje malenstwo :)

Kurczę to faktycznie dużo masz do załatwienia jeszcze, a mieszkacie teraz u rodziców ? Masz kogoś do pomocy? Wyobrażam sobie jak sie teraz stresujesz... A dzieciak sobie poradzi zobaczysz :) ważne zeby był zdrowym dzieciaczkiem. Trzymam kciuki zeby sie wszystko poukładało.

madziulka to czekamy na dobre wiadomości i &&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie :-)
pole dobrze, że masz mamę, która nad wszystkim czuwa. A co do cesarki to moja szwagierka miała we wrześniu a w grudniu tego samego roku juz była w ciąży.

Hejka!
Lena beta Twojej koleżanki wg mnie jest aż za duża, ale nie mów jej tego, nie warto martwić na zapas, niech po prostu idzie do gina i trzymam kciuki aby zarodek był w macicy, a nie tak jak u mnie w jajowodzie :-(

Pole u Kasik pewnie nie będzie można zastosować Twojego protokołu, choć w sumie nie pamiętam jaki miałaś, ale pamiętam że masz bardzo ładną rezerwę, a u Kasik jest bardzo niska :-( Tu wydaje mi się, że jak coś to torbiel mogła namieszać

Co do Blue to nie potrafię wręcz nic powiedzieć. Cholernie mi przykro :-( Wydawało mi się, że został jej jeszcze jeden zarodek, ale Ty Pole pewnie lepiej wiesz. Ogólnie adopcja zarodków nie wchodzi moim zdaniem w program rządowy, ale mogę się mylić, na 100% pewna nie jestem, a poza tym, czasem lekarze pomagają i mi też ma pomóc ;-)

Madziulka trzymam kciuki za bete

reklama

pole mój synek jest z 30 grudnia i czasami widać różnicę w klasie, bo jest malutki ale rade daje sobie świetnie więc nic się nie martw. Ja w 7 miesiącu przeprowadzałam się z mazur do Kielc więc wiem o czym mówisz. Widze, że silna babka jesteś więc dasz radę. No i masz mamę przy sobie:-)a to ważne. Ja w nowym mieście byłam zupełnie sama.
madziulka trzymam mocno kciuki za bete:-)
smerfeta no nic jej nie będe mówiła, ale toche się martwię. A myślisz, że może mogła żle policzyć tygodnie? I ciąża jest starsza. Kurcze martwię się.

Do góry