reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

Magda ja wciąż się boję ale ostatnio naprawdę się zdziwiłam, bo dotarło do mnie, że naprawdę będziemy mieli dziecko:pPP Myślę, że wyluzuję koło 30tygodnia. Dziecko będzię "gotowe" i gdyby nawet się urodziło to będzie miało dużą szansę na przeżycie.

reklama
Makao no to dobrze wiedziec, ze to nie jest dziwne, ze nie umiem wyluzowac :) zyje tylko od usg do usg.

W ogole jak tak piszecie o zakupach i wstawiacie zdjecia rzeczy dla dzieci mam wrazenie, ze to jeszcze milion lat przede mna ;) nie mam odwagi kupic czegokolwiek.. Zobaczymy kiedy to sie zmieni. Jedyne co mam to posciel, ktora byla w gratisie do zakupionego rogala ;) i to jeszcze byla rozowa, albo niebieska do wyboru,a ja nawet nie znam jeszcze plci :)

Ostatnia edycja:
Myślę, że większość z nas tak żyje:p

no ja jeszcze ekscytuję się Waszymi wizytami:))

a propo wizyt? czy po wizycie pojawiła się nasza druga bliźniacza mama?

i czy ktoś wie co się dzieje z Natuszką? i gdzie znów jest Straciatella?

Magda mi powiedziano, i chyba to ktos tutaj nawet wspominal, ze od momentu zajscia w ciaze jestes juz matka i juz zawsze sie bedziesz bala o swoje dziecko. Ja caly czas mam jakies bezpodstawne obawy, a zarazem czuje przeogromna radosc bo dzidzius byl nasz wyczekiwany :)

Witam :)

pisałam kiedyś, że spać nie mogę, że się budzę wcześnie i koniec spania..... a teraz śpię i śpię, ostatnio nawet po 12-13 h :-D

Zrobiłam wczoraj szarlotkę, na którą miałam ochotę od dawna, a na obiadokolację chyba wyczaruję pizzę, więc czeka mnie wizyta w sklepie :-)
Pat&mom współczuję dolegliwości...

Witam :)

pisałam kiedyś, że spać nie mogę, że się budzę wcześnie i koniec spania..... a teraz śpię i śpię, ostatnio nawet po 12-13 h :-D

Zrobiłam wczoraj szarlotkę, na którą miałam ochotę od dawna, a na obiadokolację chyba wyczaruję pizzę, więc czeka mnie wizyta w sklepie :-)
Pat&mom współczuję dolegliwości...

Zazdroszczę szarlotki! Mniam:)

Super pomysł z tymi książkami :))))) , ja niestety nie mam żadnych, ale ... chętnie bym skorzystała z Waszych :zawstydzona/y: i bym się dopisała do Was jako "wyzyskiwacz" :-) a na priv chyba Ja się zgłoszę :)
jaki tam wyzyskiwacz ;-) chomikami nie jesteśmy ;-) można się dzielić, jak Bóg przykazał :-D

miałam dzisiaj zająć się listą, ale zajmę się jutro :-D na dzisiaj już się napracowałam ;-) zmęczona jestem, spoczywam na szezlongu i czekam na drzemkę :-D zaraz i tak Barca będzie grać, więc ... spanko u mnie gwarantowane ;-)

aaa, rosół wyszedł mi jak zawsze rewelacyjny :-) drugiego nie robię, nikt nie chce ;-) więc jak Mrów zgłodnieje, dostanie udo do żarcia ;-) i będzie w 7 niebie :-D

głowa ... tak ... coś ... pobolewa .... zganiam na pogodę ;-)

reklama
A ja już uciekłam z reszty wykładu ... zasypiałam normalnie ;/
i dziś tak się dziwnie czuję, kręci mi się w głowie, duszno mi się robi, nie wiem co jest grane.

Marzę, żeby położyć się spać, ale prace mam do napisania na jutro :-( muszę się za nią zabrać, a wtedy kimonko ...

Do góry