reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

jedzie do mnie kurier :tak::-D:-D:-D:-D
Dorota:
M pojechał o 6 rano :-(

a zakupy u rzeźnika to dopiero wyzwania :sorry2:
ach bo zapomniałam bardzo ładne imiona :tak: my też braliśmy pod uwagę Amelkę ale już są w rodzinie :dry: a Samuel ja Samuel L. Jackson :cool2::rofl2: mmmmmmm ale jako aktor ;-)
my mamy takie: dla chłopca Wojtek a dla dziewczynki Marcela

reklama
dzieki dziewczyny..

u nas pieknie słonce świeci , ale chyba jest zimno.. sniegu jeszcze nie ma..
juz miałam nadrobić te kilka stron i z trójcy juz jeden nie spi..i wez tu człowieku napisj sie kawy odpocznij ech lajf is brutal:szok:

Ania to dzisiaj pranko robisz?:D

Mnie juz 8 dzien glowa boli,na szczescie dzis mniej ale juz mam dosc:mad:
Musze ogarnac chate bo dziada z baba brakuje:p

ANIU KURIER JEDZIE A M POJECHAL :-D:-D:-D fajnie to zabrzmialo hihihi.

Ladne imiona wybraliscie .Mnie Samuel bardziej kojarzy sie z Bibji .
:-D:-D:-D:-D:rofl2::-D:-D:-D faktycznie zabrzmiało hahaha

Ania to dzisiaj pranko robisz?:D

Mnie juz 8 dzien glowa boli,na szczescie dzis mniej ale juz mam dosc:mad:
Musze ogarnac chate bo dziada z baba brakuje:p
kochana ja pranie szykuję już od kilku dni, pościele leżą tydzień więc już piorę a potem suszę :laugh2:
8 dzień to bardzo długo, oj nie dobrze :no:

ale ta suszarka duża :szok: weszła jak wszystko w mojej małej łazience, na styk :-)
muszę teraz poczytać w necie co i jak bo instrukcja obsługi bardzo skąpa :crazy: chyba że kate mi trochę podpowie :happy:
nie wiem czy ma blokady bębna jak pralka czy nie, i czy wystarczy ją tylko do prądu podłączyć i działa czy coś tam jeszcze trzeba zaczarować :sorry:

poziomki.. migrena? straszą córę tak głowa bolała i okazało sie ,ze ma problemy z zatokami...

poziomki a twoje bliźniaczki w co lubią się bawić??

nie mam pomysłu na trójce.. chodza, marudza , nudzą sie jak mopsy..

rety Madii ja to Cię podziwiam :tak: nie wyobrażam sobie ja wygląda Twój dzień :no: moje takie już duże i czasem mam problem je ogarnąć lub zajęcie wymyślić a co dopiero trzy takie maluszki :no:

Ania na pewno ma blokade, ona chuba nie potrzebuje odprowadzrnia wody bo ma zbiornik. Pamietaj zeby ja wyppziomowac dobrze:)
Mlej zabawy Ci zycze:D

Madii uwielbiaja rysowac:) przebierac sie,czesac.. Ja sie z nimi nie bawie bo jakos tego nie potrzebuja

Co do mojej glowy to moze i zatoki:confused:

Ja nic nie zrobilam jeszcze dzis, polozylam sie z mala i zasnelam. Zaraz musimy sie szykowac do szkoly.
Madii moja Lily to uwielbia sie bawic domkami, ludzikami ma trzy domki i jak rozstawi to razem z Kacprem sie bawia. Teraz to ma ten domek to z niego prawie nie wychodzi. Wstawilam jej tam kuchnie plastikowa i umeblowali sobie ;). Raz to dom a raz sklep ;). Rysowac tez lubi ale gryzmoli tylko.
Dobra ruszam troche ogarne na szybko i bede sie szykowac.

reklama
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: musiałam biegiem tj. na miarę moich możliwości :sorry: lecieć po Dawidka do szkoły bo rozciął sobie głowę na plastyce :szok::-( no i ma faktycznie rozciętą tak na 1 - 1,5 cm czoło po lewej stronie :-( kolego go popchnął i uderzył o podłogę z mozaiki kaflowej :no: ale na szczęście nie jest tak źle i myślę że wystarczą plasterki a nie szwy bo po co mu blizna po szyciu. Mama (pielęgniarka) już do mnie jedzie więc oceni fachowym okiem.
A ten "kolega" to syn mojej znajomej co mojemu qrw........ życie utrudnia od przedszkola, nie cierpię tego dzieciaka bo jest tak niewychowany że szkoda gadać :wściekła/y: a ta to co najwyżej po pysku go leje i nic więcej
shocked.gif

a żeby tego było mało to inny wybił mu zęba :szok: ale to akurat wyszło na dobre bo miałam z nim iść do dentysty żeby go usunąć bo jak dolne jedynki wyszły to go wypchnęły do przodu :tak: czyli wizyta nie potrzebna :happy: tylko wróżka Zębuszka będzie miała robotę ;-)
moja biedna pierdołka :-( tak mi go żal że aż mi się płakać chce
to czekam na mamę

Do góry