reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majówki 2014

reklama
Beacia, jaki ten świat mały :) tak sobie Ciebie podejrzałam na fb. Pewnie studiowałaś na uwm'ie i mieszkałaś w bratniaku? Łukasz będzie tatą, to się porobiło, gratulacje dla Was :)

Witam z rana :) dzisiaj siedze w domu, wiec moglam sie wyspac. Glowa niestety dalej troche boli, zobaczymy jak bedzie potem, wczoraj rano przez chwile tez niby bylo lepiej.

Temat tesciowych widze na tapecie :) ja nie mam problemow, ale moze dlatego, ze dzieli nas 200 km i sila rzeczy za czesto sie nie widujemy. Chociaz i tak nie mialabym chyba na co narzekac :)

U nas juz dzisiaj nie ma sloneczka, a wczoraj bylo tak pieknie...

Dziewczyny tak pisalyscie, ze jecie duzo mandarynek. Ja tez ostatnio wpadlam w szal, bo kupilam jedne i sie okazaly tak przepyszne, ze teraz codziennie kupuje ;) a to my na pewno mozemy w tak duzych ilosciach pozerac?;)

Zycze milego dnia:)

Witam Kobietki!

Dzis musialam zawiezc meza do pracy, zaczynal o 6, jak wrocilam to przespalam sie dwie godzinki wlasnie koncze sniadanie i bede sie sama zbierac. Ale nieprzyjemnie, szaro, deszczowo i barrrdzo sennie! Jak narazie czuje sie ok, nie mdli mnie ale nie chce zapeszac :(

Maz idzie po pracy na ogladanie domu, pojawil sie jeden w okolicy ktorej chcielismy, ja oczywiscie pracuje do 6, wiec nie moge isc, ale jesli mu sie spodoba do zalatwimy drugie ogladanie i zobaczymy. Trzymajcie kciuki, ze byl fajny!

reklama
brownagula - Taka teściowa to jakiś koszmar :p Współczuje.....Myślałam, że moja przyjaciółka ma kiepską teściową, ale przy twojej to anioł.

A jak dołączyć do grupy na fejsie ? To link do mojego profilu, nie wiem czy to tak działa xD Ale mógłby mnie ktoś zaprosić ? https://www.facebook.com/marta.szwed.9

Do góry