reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy trójki (i nie tylko) dzieci- tu można pisać "bzdety"

reklama
Hejka
I jak
tam nocna rozmowa? :) hehe

Ja dzis mam ciezki dzine, tylko sie melduje i zaraz ide corke do szkoly zaprowadzic i potem niewiem bo na 11 musze isc po Daniela juz i na bilans z nim...
niewiem jak przetrwam ten dzien.... ehhhhhhhhhhhh

LIZA to zycze abys jednak przetrwala :tak:.

Ciesze sie ze nocne gadanie wam sie udalo ;-).

Dzieci poodprowadzalam,jak zawsze ciesze sie i lubie ta bieganine w tygodniu a weekendow nie lubie tak dzis nie chcialo mi sie ich szykowac :-p.

Ja juz po sniadanku,naszlo mnie na cieple paroweczki z keczupem :-D.
Pralke wstawilam, a reszte zaraz ogarne bo syf mam niemilosierny.

W srode mialam zebranie u Oliwki ale nie bylo mnie z racji ze pojechalam z M prywatnie do gina w ten dzien wieczorem.Wczoraj Oliwki w szkole nie bylo bo w tym Bytomiu bylismy i dzis sie od mam kilka rzeczy dowiedzialam,ale o 13 pojde po Oliwke i pogadam z pania dokladnie co i jak.Pozniej po alanka .Po 16 oliwka na taniec idzie a ja sil nie mam,ale to moze przyjdzie wtedy jej tata i pojdzie z nia a ja z alankiem w domku :tak:.

Milego dnia

witam sie i ja
Stefa u mnie tez oczy na zapałkach
a M sie mnie pyta z kim ja wczoraj tyle gadałam przez telefon o tej godzinie:rofl2:
mamcia chyba taki dzień dzisiaj ,
u nas szaro buro
najmłodszego mi rozłożyło, gorączke ma , byłam u lekarki i mam w razie w antybiotyk
jak by sie pogorszyło

Dziewczyny mam do Was prośbe, prosze zalogujcie sie na tej stronie
Konkurs Ekologiczny dla przedszkoli i dzieci
trzeba otworzyc konto - to trwa jakieś 3-4 minutki
wejdzcie w konkurs, pozniej w galerie i oddajcie głos
na przedszkole w Stróżach, 1 głos dziennie można do 3 grudnie
Baaaaaaardzo proszę

Ja jestem:)
Ania ja zaganiana w ciazy z 4 dzieci a M donie dzwonil i pytal czemu ja nie mam czasu rozmawiac albo zdziwiony ze zmeczona.. To czemu nie leze..no on lezy i ma tetaz czas na tomowe ze mna i ja musze wszystko rzucic bo on bedzie mi peplal o jakis glupotach przez 1,5h..
ja już wczoraj nie wytrzymałam i go opr :angry: bo dzwoni i rozmowy trwają 2 do 5 minut i dzwoni kilka razy a mnie to :wściekła/y: bo albo muszę wstać, albo ręce wytrzeć czy szukać telefonu tylko po to żeby on mi powiedział że chciał mnie usłyszeć :dry: no niby miłe ale nie jak się ma całą chatę z całym wyposażeniem na głowie i mu powiedziałam że ja stawiam na jakość a nie ma ilość :tak:
lenka a jak z Toba :)

ja dziś oczy na zapałki ale fajnie było

annaoj co tak znikłaś?

mamcia my bez kamerki gadałaśmy .. :)

Ania to pewne jeszcze spi szczęsciara :D
budzik nastawiłam na 7 żeby Majkę do szkoły wyszykować ale nie dałam rady i poszłam spać. wstałyśmy o 9 :sorry2: i czuję sie jak na kacu :rofl2: ale tak fajnie było w końcu pogadać z kimś kto ma więcej niż 6 i 9 lat że mimo niewyspania jestem happy :laugh2: Majka poszła sama bo na ostatniej lekcji mają Andrzejki kazałam jej powiedzieć że do lekarza idziemy bo ucho ją bolał :baffled: jeju czego ja ją uczę :ninja2:

To chyba ja tylko jestem nie w temacie co do nocnego gadania?

ania - głowa do góry. Mój miał dokładnie to samo jak był w delegacji. On dzzwonił i jeszcze zdziwiony, że nie mam czasu...

reklama
Czytalam o tym koncie premium wystarczy ze jedna ma i chyba mozna gadac i sie widziec.
Ja mysle co tu na obiad zrobic.
Kate zdrowka dla syncia.
Dobrze ze dzis piatek, jutro sie wkoncu wyspie bo rano to mi sie najlepiej spi ;)

Do góry