mi_lva
Fanka BB :)
Straciatella ale piękna choinka
fajna taka wąska nie zajmuje dużo miejsca:-)
brownagula nie zazdroszczę szwagierki ale niech się obraża będziesz miała spokój;-)
Aśku pewnie znajdziesz po świętach;-) ja tak szukałam worków do odkurzacza no wcieło jak kupiłam nowe magicznie się znalazły
skorupka89 o to super że tam robią prenatalne bo ja jeszcze nie miałam:-( no pewnie będziemy razem czekać zapewne wszystko się opóźni;-)
ja też coraz częściej czuję ruchy czasem stuka a jak na szybko chcę przyłożyć rękę to przestaje mały drań
wróciłam ze sklepu i oczywiście za dużo nakupowałam i taszczyłam reklamówkę jak jakiś wół pociągowy ehhh ale miałam z górki to jakoś się potoczyłam
fajna taka wąska nie zajmuje dużo miejsca:-)brownagula nie zazdroszczę szwagierki ale niech się obraża będziesz miała spokój;-)
Aśku pewnie znajdziesz po świętach;-) ja tak szukałam worków do odkurzacza no wcieło jak kupiłam nowe magicznie się znalazły

skorupka89 o to super że tam robią prenatalne bo ja jeszcze nie miałam:-( no pewnie będziemy razem czekać zapewne wszystko się opóźni;-)
ja też coraz częściej czuję ruchy czasem stuka a jak na szybko chcę przyłożyć rękę to przestaje mały drań

wróciłam ze sklepu i oczywiście za dużo nakupowałam i taszczyłam reklamówkę jak jakiś wół pociągowy ehhh ale miałam z górki to jakoś się potoczyłam

pracuje w piekarni, i to co dostajemy z dnia poprzedniego ze sklepów(zwroty),dajemy biedniejszym, potrzebującym osobom czasami dają 1zł czy 2 zł zależy czy mają. A tu dziś przychodzi kobieta ja jej daje zwroty a tam w torebce widzę butelkę z piwem
noż kurde babo,stać Cię na piwo a chleb nie
coś tu nie halo i jeszcze się wykłóca ze mną... oż co za ludzie 
może jutro
Jeśli chodzi o zainteresowanie ciążą, to jest minimalne, :-( nikt o nic nie pyta, ani mama, ani teściowa nikt. :-( A na dodatek jak sama zaczynam temat to szybko jest zmieniany. :/ Rozumiem, że jedno dziecko straciliśmy, :-( ale to nie znaczy, że nie można się cieszyć i być zaoferowanym tym obecnym.
Jak chcę coś kupić, to cały czas słyszę, że po co?, że różnie może być i to pecha przynosi.