reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Majówki 2014

mi_lva jak ja uwielbiam lumpki :D
chociaż mam wrażenie że ostatnio się te w mojej okolicy "popsuły"...:(
No fakt raz kupiłam sobie za 8zł kurteczkę taką skórkową brązową z pull&bear, jeansy rurki lee z suwaczkami na dole nogawek za 3zł, dresik z reeboka za 12 zł ;-)
Ale ostatnio trafiam na takie nieciekawe rzeczy że buuu :(
A dla maluszków, tak do pół roku to już kompletne zero...:( dopiero tak od roczku się zaczynają...
Raz jak jeszcze nie wiedziałam że będzie chłopak to takie śliczności były dla chłopców... spodnie jeansowe z szeleczkami, bezrękawniczki, sweterki...wczoraj byłam i nic ładnego nie znalazłam :(

reklama
hej hej sobotnio :-D

dzisiaj ślubny będzie miał ciężki dzień ;-) wczoraj przyleźli kumple oglądać mecz Zastalu ;-) każdy z flaszeczką, więc oglądanie zakończyło się o 3:15 ;-) delikatnie jestem wściekła, bo musiałam towrzystwo uciszać :no: gdy zaczęli śpiewać o 1 :wściekła/y:teraz wyszło, że Mrowek też wstawał ich uciszać :sorry:już ja coś ślubnemu wymyślę ;-) hmmm ... odkurzanie na bank :tak: do tego ... nie wiem, moze czas wytrzepać nasz dywan :-D tylko trzepaczkę muszę kupić ;-)

słoneczko od rana, więc moze umyję okna w dużym pokoju i będę miała już wszystki pomyte :tak:
reszta rzeczy na bieżąco ;-) słucham rad mojej ginki i nie przesadzam z porządkami ;-)

kupiłam Mrówkowi dwa prezenty :tak: z listu do Mikołaja FIFA 14 na PSP :-D do tego w biedronce wziełam mu robo fish :tak: bo marzy o rybce ;-) kupimy mu rybkę żywą jeśli przez miesiąc będzie miał porządek w pokoju - co jest niewykonalne :-D wczoraj robił kolejne podejście do porządków ;-) i wiecie jak to się skończyło??? rysowaniem :-D tak, tak, a on nie rysuje ;-) bo nie ma cierpliwości i czasu ;-) ale wczoraj tworzył niczym Picasso z Zielonej Góry :-D
kupię mu jeszcze atlas świata - od kilku tygodni wciąga mapę Polski ;-) uwielbia siedzieć przy mapie, więc muszę jakiś atlas mu wyłapać ;-) wczoraj szukałam w jedym empiku, ale nic nie było :eek: jak pojadę sobie po spodnie, zajrzę do kolejnego ;-) ale coś czuję, że kiszka będzie :-( a nie chcę tak w ciemno kupować na allegro ... akurat książki lubię najpierw pooglądać ;-)

zaraz lecę po śniadanko :tak: i jadę do Sulechowa ;-) muszę zrobić zdjęcia tej mojej ramy od boldera ;-) chcę załatwić to szybko, by wiedzieć na czym stoimy ;-) i przy okazji wywiozę do mamy zbędne rzeczy ;-)

aśku może podjadę do Ciebie do H&M :p bo u mnie jak rzucili ciążówki to trzy pary na krzyż...:confused2: jedne xs jakby lateksowe myślałam że pękną mi na tyłku, drugie 36 takie nieforemne a trzecie w rozmiarze 42 ...
trzeba mi było brać te 42 :tak: ;-) do najbliższego h&m mam min 100 km, więc u mnie dupa ;-)
a tak swoją drogą moja koleżanka ma koleżankę, której siostra pracuje w h&m (akurat naszym), wiec coś tam wiem o tych wyprzedażach w tym sklepie ;-) ... nic tylko pozazdrościć takich znajomości ;-)

Sagę Zmierzch też czytałam :-D ostatnie części już takie naciągane ;-) filmy próbowałam oglądac, ale dla mnie to taka kicha jakaś ... jeszcze pierwsza część ok, ale reszta ... ostatnio jednym okiem oglądałam na canalu ostatnią cześć ;-) i nie zamierzam oglądać więcej razy ;-)

co robi "chore" dziecko? ;-)
DSC_4158 (1024x681).jpg
oczywiście męczy swoje psp ;-)

Załączniki

• DSC_4158 (1024x681).jpg
    DSC_4158 (1024x681).jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
aśku już powiem Ci że miałam taką myśl żeby wszystkie te ciążówki kupić jakie były na wyprzedaży i później pisać na forum i wysyłać która by chciała xD

mi_lva pozazdrościłam lumpków xD poszłam a tam proszę: trzy pary ślicznych chłopięcych spodenek długich 2-4 miesiące, i dwie bluzeczki z krótkim rękawem :D za wszystko dałam 5zł :D niach niach :D

a był taki śliczny welurkowy komplecik dla dziewuszki różowy z kaftanikiem z kołnierzykiem z my little pony :D
I dla dziewuszek tyle różowych kaftaników :D

ale kupiłam c chciałam i wyszłam bo te baby się pchały jak chore!!!!!!!!;/
chwalenie w odpowiednim wątku :D

rejestracja to pic na wode.. można przyjść później...
pierwsza przerwa o 13.35. - da się wytrzymać bo bardzo ciekawie mówią. sama szłam z myślą ze będę chwilkę ale zostałam do czasu rozdawania nagród :)
przy pierwszej przerwie są kanapki i herbata i kawa. potem o 15. kończy się druga część dotycząca karmienia piersią. potem jest ten niby quiz polegający na rozdawaniu nagród.. starają się wszystkim coś dać. no może są trzy pytania :) np. jak się nazywa ta czarna linia na brzuchu albo kiedy robi się prenatalne :)
potem ten czas jest na luźną dyskusję i "autografy" więc już w zasadzie koniec po tym quizie....

ale jak sa te pytania to na hura sie wszystkie zglaszaja? czy jak ?

Ptysia na tej konferencji byliśmy tydzień temu. Pierwsza przerwa była niby kawowa ale były pyszne kanapki z pelnoziarnistego chlebka wiec dałam radę a glodna jestem co 3 godz a na koniec było ciasto.

no to moze nie bedzie tak zle ;)

Witajcie Kochane!

Plany na dzis: duzo prania i konczenie swiatecznych zakupow. Musze mezowi cos kupic, wszyscy zlozylismy sie na ipoda bo swojego podeptal :o ale jeszcze musze mu cos od siebie kupic, moze perfumy albo jakas koszule?

Zmierzch lubie bardzo ale nie filmy, ksiazki uwielbiam :)

Co do mdlosci to nie mialam caly tydzien a wczoraj mi wrocily :/ rano i wieczorem ale na szczescie bez wymiotow.

Witam :)

ja zostałam do jutra sama.. bo mąż pojechał do Warszawy na firmową Wigilię... nie lubię takich wyjazdów...

Wczoraj udało mi się kupić dużo prezentów :-D, zostały tylko dla babci i dziadka..

Od wczoraj mamy w domku choinkę... uwielbiam wieczorem widok lampek na choince... :-D

Danusia - wrzucaj fotki pajacyków, mój nawet jakby bardzo chciał
zrobic dobrze, (w sensie umyć okna) :-p to i tak zostają maźgi na
które on nie zwraca uwagi, a ja tak. :zawstydzona/y: Ja również co chwilę zdanie
zmieniam, a jeśli chodzi o humory, to masakra. :p Jesli chodzi o
wczesne wstawanie to pobiłaś nas wszystkie. :) 2.57.? ;-) Rekord. :-)

brownagula - ja mam identycznie, czasami jest mi tak gorąco, że
mam ochotę okna pootwierać, a nieraz mróz jest :sorry: i tylko M
krzyczy na mnie, że zapalenia płuc dostanę. :zawstydzona/y: Jeśli chodzi o lumpki
to można faktycznie super rzeczy znaleźć, ;-) ale ja nie mam
cierpliwości do szukania, niestety. :-(

Mi Iva - jeśli chodzi o książki, to zawsze zaczynałam, ale nigdy
nie mogłam skończyć, :zawstydzona/y: natomiast filmy oglądałam wszystkie. ;-)

Aśku - mój właśnie trzepie dywan, na szczęście nie za karę. :p
Aha i miałam już kiedyś pisać, że jak Cię czytam wnioskuję, że
masz bardzo ciekawe życie, brak nudy kompletnie. :D Zazdroszcze. ;-)

gwiezdeczka - jak to podeptał.? :p

A propo ciuszków dla dziewczynek, jest ich masa. Normalnie co druga
rzecz ładniejsza. :-p Dzisiaj dalsza część porządków, ale bardzo spokojnie, bo wczoraj chodzić nie mogłam. :-(
Dostaliśmy z M od jego rodziców piękną komodę na rzeczy dla maluszka, :-) czeka teraz tylko do złożenia także
jestem VERY HAPPY. :-)

A propo teściowej to mówiła mi dzisiaj, żebym zakładała dziecku jak najczęściej coś czerwonego, :-p żeby mi nikt go nie zauroczył, WTF.? :-p

Do później majóweczki. Muaa. :** ;-)

reklama
Zapomnialam sie pochwalic, ze maz poprosil o niedziele wolne (nagadal, ze ja w ciazy nie moge sama w domu siedziec itd) i DOSTAL :) tak wiec kazda niedziela nasza :):):)

Natuszka wlasnie nie wiem, nie bylo mnie w domu, wrocilam i powiedzial ze podeptal :o. Ale masz tesciowa, nie wierz w takie rzeczy :)
Futurystka milych zakupow, ja tez sie zbieram ale zebrac sie cos nie moge.
Martynia do jutra szybko zleci, czasami trzeba pobyc samemu.. A choinke tez uwielbiam nie moge sie na moja napatrzec :)
Milva ja tez lubie lumpki, tutaj sa tez fajnie zrobione, rzeczy sa ulozone kolorystycznie i rozmiarowo tak wiec latwo jest cos znalezc :)

Do góry