• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Testy owulacyjne negatywne

Juliaf20

Aktywna w BB
Dziewczyny, czy miałyście taką sytuację, że testy owulacyjne zaczęły się stopniowo przyciemniać, potem doszły do pewnego poziomu i „stanęły” – kreska była widoczna, ale nigdy nie zrównała się z kontrolną? U mnie objawy owulacji (śluz jak białko jaja, ból jajnika) już były, a test nigdy nie był w 100% pozytywny. Jak wyglądały u Was testy po owulacji – druga kreska znikała całkiem czy jeszcze jakiś czas była widoczna?

Cykle ok 34 dniowe. Ostatnia miesiączka 23-27.11

Owulacja według aplikacji 10.12

Byłam u lekarza wszystko okej, a już nie wiem co myśleć o tych testach i chciałabym poczytać czy któraś z was tak miała

W poprzednim cyklu też żaden test nie był w 100% pozytywnych, ale progesteron 7dpo wskazywał na to, że owulacja była. Tylko że te testy ostatnio były coraz bledsze, a w tym cyklu kreska jest cały czas i nie taka blada

Załączniki

• Screenshot_20251214-225350.Premom.png
    Screenshot_20251214-225350.Premom.png
    344,2 KB · Wyświetleń: 197
Ostatnia edycja:
reklama
Może zacznij stosować innej firmy po prostu.
No i jak chodzisz na monitoring (wnioskuję bo pisałaś, że byłaś u lekarza i wszystko ok) to jest najbardziej wiarygodna podstawa do tego, żeby faktycznie wiedzieć czy jest owulacja i czy pękają pęcherzyki. Jeśli nie to warto.

Ja robiłam testy owulacyjne, które wyglądały jak u ciebie. Teoretycznie owulacji nie było, więc i ciąży być nie powinno( testy robione każdego dnia o tej samej godzinie). Mimo wszystko jednak ten najbardziej monitorowany cykl, w którym na 100% ciąży nie powinno być zaowocował córka, która za kilka dni skończy roczek

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry