ladybea
Fanka BB :)
enni nie uciekne bedę Wam kibicować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczynki zdążyłam na badanie krwi i do drka i płacze i skaczę jak mój awatar - BO JESTEM W CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRRRRRRRA. DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE I DOBRE SŁOWA. Beta ok.15
Cześć Dziewczyny
A ja jestem juz po wizycie w invimedzie i...mamy sie stawić na początku roku na badania (wymazy z szyjki-chlamydie itp+badanie nasienia+AMH+fsh) i w lutym umówić sie na wizytę i albo bedziemy przystępować do refundacji albo prywatnie bedziemy robić in vitrobardzo sie cieszę bo lekarka potraktowała nas na serio. Zmartwiło ja moje obniżone AMH wiec mam powtórzyć badanie, ale powiedziała ze skoro jestem młoda i mamy juz prawie 2 lata udokumentowane to nie ma co sie juz bawić w IUI
![]()