reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny
Podczytuję Was cały czas i mocno kibicuję, gratki dla Ladybea :-D i witam nowe dziewczyny, choć ja też jeszcze czuję się jak nowa...

U mnie się nic za bardzo nie dzieje, po HSG z wynikami byłam u mojego gina, podczas hsg wyszło jeszcze, że mam jakieś "coś" to może być pęcherzyk powietrza ale też i polip, mój gin też to widzi, ale powiedział, że trzeba będzie sprawdzić po @ bo może się wchłonie... Generalnie ciągle coś, więc znowu czekam, jestem umówiona na wizytę dopiero po nowym roku...
Tak jak sugerowała Kasik wcześniej, podejrzewam, że będę musiał podejść od razu do in vitro z uwagi na moje niskie AMH, muszę tylko mojego M zagonić do dr a do końca roku nie ma już terminów...w sumie i tak muszę czekać i tak...

Ostatnia edycja:
Lady!!!!!!!!!Gratulacje mamuska!!!!!!!!!!!!!! Wiedzialam ,ze bedzie POZYTYWNIE !!!!!! ALez sie ciesze,i bardzo gratuluje! Spokojnych 9 miesiecy kochanie i przesylaj tu nam zaraz ciazowe fluidki!:-):-):-):-):-) Ale czadzik! Od dzisiaj prosze tutaj same dobre nowiny ,dobra passa rozpoczeta:tak: Lady sciskam mocno, i dbaj o Was teraz bardzo :*****

Arcala witaj:-). jakiej klasy macie te przeciwciała i w jakiej ilości? pytam bo u nas jest taka sama sytuacja. powodzenia w staraniach

joanne84 witaj:-). życzę powodzenia

Sisi35 witaj:-) powodzenia w staraniach.

Dziewczynki zdążyłam na badanie krwi i do drka i płacze i skaczę jak mój awatar - BO JESTEM W CIĄŻY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HURRRRRRRRA. DZIĘKUJĘ ZA WSPARCIE I DOBRE SŁOWA. Beta ok.15

no wspaniale. gratuluję z całego serca:-):-):-D:-D:-D

Cześć Dziewczyny:)

A ja jestem juz po wizycie w invimedzie i...mamy sie stawić na początku roku na badania (wymazy z szyjki-chlamydie itp+badanie nasienia+AMH+fsh) i w lutym umówić sie na wizytę i albo bedziemy przystępować do refundacji albo prywatnie bedziemy robić in vitro:) bardzo sie cieszę bo lekarka potraktowała nas na serio. Zmartwiło ja moje obniżone AMH wiec mam powtórzyć badanie, ale powiedziała ze skoro jestem młoda i mamy juz prawie 2 lata udokumentowane to nie ma co sie juz bawić w IUI:)

Dagna91 bardzo się cieszę. wiem co czujesz:-) nareszcie zacznie się coś dziać.

Pole, yoanna82 gdzie się podziewacie??

hej!!!
ladybea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak:BARDZO WAM GRATULUJE I BARDZO,BARDZO SIĘ CIESZE!!!!!!Macie rewelacyjny prezent na Świeta!!!extra!!Raz jeszcze GRATULUJE!!!!!!
A,wogóle spodziewała sie,że uda sie naturalnie???długo sie staraliście o maluszka???....Super informacje z początkiem tygodnia!!!!:-)

Lady - WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ledwo tu przyszłam a jakie informacje :D cieszę się razem z Tobą, aż mi łezka się oku pojawiła :-), nadzieja wzrosła po stokroć :-) to będzie udana końcówka 13 roku :-) zobaczycie dziewczęta :D

Ladybea gratulację ogromniaste , a mówiłam ,że takiej wiadomości nam trzeba !!! i super święta z nadzieją i wiara będziemy mieć wszystkie , a Ty najcudowniejsze , jakie można byłoby sobie wymarzyć :-D
To jedno miejsce zajęte , jeszcze jedno by się przydało w tym roku :-) cudownych świąt wszystkim :-)

reklama
Ladybea przypomnij nam czy Ty robiłaś wcześniej sikańca czy co, dlaczego czekaś z betą tak długo? Rozumiem, że trudno uwierzyć w cud ale czekać tyle dni to Cię podziwiam :szok: Beta ogromna ale takiej trzeba było się spodziewać w tym dniu cyklu :tak: A może został Ci profertil i chciałabyś odsprzedać po promocyjnej cenie?

Ostatnia edycja:
Do góry