reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Przejrzałam Wasze zdjęcia i jestem w malutkim szoku, że macie już takie duże brzuszki! U mnie kompletnie nic a nic nie widać :( Null. Zero.
Mimo, że to już 3. ciąża.

Kopaczu, jakie wzdęcie? Toż to ewidentnie ciążowy brzuchol. Kokietka z Ciebie ;)

Edit: Wszystkie brzuchy bez wyjątku cudowne :)

reklama
wybaczcie jakość :) niestety nowe akumulatorki mi padły na amen :( i aparat chwilowo jest bezużyteczny :)
telefon jednak to jest to :)
pierwsze zdjęcie bokiem a drugie przodem

IMAG0166.jpgIMAG0167.jpg

Załączniki

• IMAG0166.jpg
    IMAG0166.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 188
  • IMAG0167.jpg
    IMAG0167.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 174
ja jestem chudziutka :) w pierwszej ciąży też wyglądałam jakbym połkneła pilkę do koszykówki :)
tyje tylko w brzuchu. niestety :p

dzikuska, piękny brzusio. Ja mam bardzo podobny rozmiar, też jestem drobna i też w ciąży tylko w brzuch mi idzie przez co jest olbrzymi ale za to w biodrach nie mam dodatkowych cm. Czy to zdjęcie z rana czy wieczorkiem robione? U mnie duza róznica pomiędzy wielkoscią brzucha w zależności od pory dnia :tak:

reklama
Arabelka, u mnie tez ogromna różnica w wielkości porannego i wieczornego brzuszka. Rano jest tylko leciutko zaokrąglony a wieczorem wyglądam jak w 5tym mcu ciąży :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry