reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Galeria naszych brzuszków

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
11tc i 3dn i nic ;(

Załączniki

• 1387998493253.jpg
    1387998493253.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Ja tam nic dziewczyny nie widze.dla mnie on jest taki sam jak przed ciaza ;( ja chce brzucha!!!

Ostatnia edycja:
Spokojnie, przeciez rosnie :-) jeszcze zatesknisz za normalnym brzuchem i1 noca przespana na brzuchu, jak bedziesz np potrzebowala pomocy przy wstawaniu z lozka, albo przewroceniu sie na bok :-) (po niemal 10 latach pamietam, jak ciezko mi bylo z wielkim brzucholem)

Masakra moj brzusio teraz tez wyglada jak w 6miesiacu. Chociaż nie wiem bo to 1raz ale po jedzeniu jest gigant. A może to po prostu tłuszcz a nie ciaza? Haha chociaz to zaraz drugi trymestr i 4miesiac.

Dawaj fote ;)
Mnie w ciaglu ostatnich 2 dni wybrzuszylo, widac juz nawet przez grubszy sweter. Ale na wigilii uwaga skupila sie na mojej kuzynce, ktora ostatnio pare kg przytyla, ma wiekszy (nieciazowy) brzuch niz ja ;)

Kopacz, jak to nic? Ewidentnie masz brzuszek ciazowy!

A oto my :) 12t 6d
ImageUploadedByForum BabyBoom1388015464.021243.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1388015464.021243.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1388015464.021243.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 156
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry