reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majówki 2014

Asku lacze sie w bolu z choroba tez zdycham...zdrowiej
a co do pierogw polecam przed porodem lepic sposob moich poprzednich BBforumowiczek dwum pomoglo ;D

Zyrafka Wiktorki sa super wiem cos o Tym ;-)

co do slubow zawsze chciala zrobilismy sobie sami kogo chcielismy i wszystko po swojemu;-) my juz 4 lata po porodzie bedzie a ze soba 8 ;-)

rozstepow ja juz kiedys pislalam mam mnostwo ..

a ja siedze przywalona przeziebiona mam chwile spokoju mlody poszedl z dziadkiem na dwor teraz wrocili i maz sie nim zajmnie caly dzien spiewal ze chce na dwor na sanki i nie dalo sie wytlumaczyc, jutro mam nie miec pradu ani na dwor chyba oszaleje ;/

reklama
My znamy sie od zawsze i razem dorastalismy razem do podstawowki gimnazjum itp wagary imprezy razem a osobno ;D az sie zeszlismy w liceum ja bylam a ona za granice sie wyprowadzil...i pewnego razu przyjechal na wakacje spotkalismy sie pogadac i tak gadamy do dzis od 7-8 lat hehe

FUTURYSTKO mój Mrówek jest z 10 czerwca :-D

SAGA również zdrówka życzę!

Ależ mnie głowa rozbolała :-( drzemka próbowałam leczyć, ale mnie telefony budziły... Na apapie lecę, zero ulgi, więc się okleiłam plastrem chłodzącym...

Chłopców nadal brak :-( tęskno mi strasznie :-(

})i({ korzystam z telefonu, przepraszam za literówki })i({

Aśku to bardzo mi miło, że taki mądry chłopczyk urodzony wtedy co ja:-)wszystkie czerwce jakie znam to zajebiste osóbki, a o której się urodził, że się spytam? ja o 5;40

robię na kolację hawajskie tosty, męża posłałam na zakupy, piekarnik się grzeje, herbatka z cytrtnką gotowa...

Jeszcze pol godzinki I do domku.. Pod kocyk I ciepla woda z miodem I cytryna.. Do bolu gardla doszedl nagle katar I od jakis trzech godzin smarkam co chwile..

No to sobie ponarzekalam :-)

futurystka ja jestem z 14 czerwca i potwierdzam, że z tego miesiąca są same fajne osóbki :tak:

Jestem po wizycie u ginekologa, wszystko w porządku z maluszkiem, ale nadal ułożony pośladkowo. Waży 1063 g więc już całkiem spory ;-) Lekarz mnie wkurzył, musiałam się dopominać o badania, bo jemu z głowy wyleciało, że musi mi glukoze zlecić. Ale najważniejsze, że szyjka zamknięta, a mały rozwija się tak jak powinien. Z radości kupiłam sobie chipsy, zjadłam całą paczkę a teraz mam zgagę.

KPe007 - ja jestem po ślubie 3 miesiące, a w czerwcu będzie 13 lat jak się spotykamy,
też idę w poniedziałek na badania.

struss - u nas było na luzie, ślub i wesele zorganizowaliśmy prawie w jeden dzień,
w maju umówiliśmy terminy, a w październiku był ślub - na dodatek 1,5 miesiąca przed ślubem okazało się, że jestem w ciąży:tak:

CzekamyNaIgorka - my wiedzieliśmy, że chcemy po sezonie żeby było taniej, ale jeszcze nie było zimno i tak wyszedł
12 październik - nie wiemy skąd nam to wyszło :-)

dzisiaj cały dzień sprzątałam, mam dość
- dwa mieszkania - stare i nowe, w przyszłym tygodniu wyprowadzka więc trzeba zacząć oganiać:szok:
młodemu się chyba spodobało, bo kopie dzisiaj jak głupi :-D
śmiejemy się, że przez ten remont, to młody będzie zasypiał tylko przy wiertarce :-)

reklama
KPe ooo fasolka mniam , będą pierdziochy :-D:szok::-D u nas też ostatnio było takie dobre jedzonko ...

Natuszka mieszanka wybuchowa :-D a początki owszem są urocze :-) jak najbardziej

gwiazdeczko dużo zdrówka kochana :-( herbatka z miodkiem albo sokiem malinowym

Morelko cieszę się że udana wizyta :-) duży już chłopczyk :) ale też termin goni nie ma co...ja uwielbiam chipsy mmm ale po nich nie mam zgagi :-p

readerle no właśnie nie straszny mu będzie hałas :) ale to ma plusy :-)

Ja też jak pisałam wcześniej byłam z poprzednim ponad 3 lata i jakoś w duchu wiedziałam że to nie ten...potem pojawił się mój mąż i wiadomo amorki i takie tam :zawstydzona/y:. W tym roku będzie 9 lat jak się znamy i 7 rok po ślubie cywilnym...kurczę kiedy to minęło? Szok...a dalej czujemy miętę i zakochani w sobie...wiadomo życie przynosi różne niespodzianki, kłopoty ale zawsze razem i tak ma być...niezależnie od wszystkiego mamy na sobie polegać i wiedzieć że ma się do kogo wracać...a wiadomo tyle lat to też jest przyzwyczajenie ale oby nie tylko :-)

Do góry