Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A więc tak w środę aktywny dzień na piłeczkach, brzuch mi troche urósł,
więc juz robiąc skłon na piłce nie mieścił się między nogami.
Padłam jak mucha o 21.
zrobił pyszne śniadanko do łóżka,
a wieczorem, zaproponował: "Ty odrywasz się od kompa w końcu i idziemy na zakupy, a ja w nagrodę robię hamburgery":-):-) haha. 

to nazwisko mojego męża wyginie.
Jego tata ma dwie siostry, ktore mają same córki.
On jako jedyny ma syna, więc aby przedłużyc ród cała nadzieja w nas.:-):-)
Wiem, że dość abstrakcyjny pomysł, jak na 6 miesiąc,;-) ale perspektywa że w lipcu wesele,
a ja tańczyć w parze nie umiem kompletnie,
mnie absolutnie przeraża.:-( M tańczy świetnie, więc ja chociaż podstaw chce się nauczyć.;-) Jest w Krakowie szkoła o nazwie Dancefloor, gdzie jest właśnie taki kurs. Koszt to 200 zł za 5 lekcji po 90 min..
Ucza tam podstaw walca wiedeńskiego, argentynskiego, oraz tanca dwa na jeden, więc Maja będzie wybujana jak coś.
Aha i napisałam do nich czy w ogóle akceptują "baby w ciązy"
i czekam na odpowiedź.
Źle nie będzie, bo poczucie rytmu mam, sama tańczę nie źle,:-) ale jak ktoś mnie prosi do tańca to połykam kij od szczotki, jestem sztywna jak deska i deptam po palcach. 

Udało mi się dzisiaj załatwić.. Hura..
:-):-)

Kupiłam Mai piękny kocyk na Allegro z Kaczuszką.:-):-) A sobie książkę "W Paryżu dzieci nie grymaszą" :-)

Czasem nam się taki dzień po prostu należy. :-)
Ja byłam na łyzeczkowaniu bez ubezpieczenia i tam się właśnie dowiedziałam, że do porodu jestem ubezpieczona..
A takie myślenie każda chyba ma i ono bardzo szybko mija.;-) Pamiętaj "kobieta w ciąży" to piękna kobieta. :-)

Reszte ciała balsamuje i nie ma problemów.

W związku z faktem ze nie darze go jakąś duża sympatią..
Zdecydowałam się na prywatną położną..:-) Moja mama rodziła 3 lata temu, bardzo by mi się przydała przy porodzie, ale nie chce..:-( Mnie każdy z rodziny radzi co innego, więc stawiam na majówki..;-) Ale niespodzianka z dziewczynką..
Tłumaczę to tym, ze się zna, dlatego tak szybko, ale i tak się wkurzam..

Poza tym to współczuje zapalenia ucha.:-(pewnie skurcze Braxtona-Hicksa ;-) więcej magnezu i odpoczynku ;-)jakies bole mnie dzisiaj zlapaly w brzuchu, ale to tak mocno, ze sie obudzilam w srodku nocy i od tamtej pory nie moge zasnac... a potem przeszlo i znowu pojawily sie po godzinie, tak mnie zlapaly, ze wszystko mi z rak wylecialo i az sie zgielam w pol, lzy normalnie polecialy. nie mam pojecia, co to moze byc, nigdy wczesniej tak nie mialam... :-o
niecałe ;-) skoro nie ma ani dyrekcji, ani kierownika ;-) nie zamierzam siedzieć do punkt 15 

No, ale na tym grillu byłam z kimś innym. Po 2 latach byłam wolna i jakoś tak zaczął się starać, że odwoził mnie z pracy do domu i często się spotykaliśmy jako przyjaciele.
Co do płci to mi jest obojętna byle zdrowe, a każde jest kochane. Obawiam się jedynie co do męża, odniosłam wrażenie jakby nie chciał tego dziecka, bo dziewczynka. Całą noc przepłakałam, mało spałam, a jak zasnęłam śniły mi się horrory. Mąż zawsze dotykał brzucha przed spaniem, do mnie się przytulał a wczoraj nic. Ani nie rozmawiał ani nic :-( Powiedzialam mu dzisiaj że mam od wczoraj doła to nic nie powiedział. Mam nadzieje, że płeć nie zmieni jego stosunku do malenstwa.